MENI
Korpa

Vitamin C + Cink Direkt 20 kesica

Vitamin C + Cink Direkt 20 kesica
Vitamin C + Cink Direkt 20 kesica

Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema

Vitamin C i cink, zajedno doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Vitamin C doprinosi redukciji zamora i iscrpljenosti i povećava apsorpciju gvožđa. Neophodan je za sintezu kolagena  (koji je gradivni deo zidova krvnih sudova, hrskavice, desni, zuba i kože) i drugih komponenata vezivnog tkiva.
Preparat sadrži i ekstrakt ploda acerole (Malpighia glabra), koja predstavlja jedan od  najbogatijih prirodnih izvora vitamina C. Pored toga, sadrži i vitamin A, vitamine B grupe, karotenoide i bioflavonoide, čime se objašnjava njeno antioksidativno dejstvo.
Cink je esencijalni mikroelement koji ulazi  u sastav preko 70 različitih enzimskih sistema u organizmu. Posebno je značajan u sintezi RNK i DNK. Neophodan je za rast, deobu i sazerevanje ćelija. Značajnu ulogu ima u formiranju kostiju, kao i za aktivaciju vitamina A u procesu vida. Postoje podaci koji ukazuju da cink ima imunomodulatornu ulogu, da deluje zaštitno na makulu, da deluje antiviralno i antioksidantno. Cink doprinosi normalnom acido-baznom metabolizmu.

*Ukus narandže

Pakovanje sadrži 20 kesica sa praškom, za direktnu primenu bez vode.


Sastav:

Aktivne komponente1 kapsula sadržiPDU %100 g
Vitamin C (natrijum-L-askorbat)250 mg375%10,00 g
Ekstrakt ploda acerole (Malpighia glabra) standardizovan na 25%  vitamina C50 mg
Cink (cink glukonat) 

5 mg

50%0,17 g

Vitamin C + Cink Direkt 20 kesica se preporučuje:

• za normalizaciju funkcije imunog sistema • kod simptoma prehlade i gripa • kod umora i iscrpljenosti • kao pomoć resorpciji gvožđa iz namirnica


Način uzimanja:

Uzimaju se jedna do dve kesice dnevno. Sadržaj kesice se uzima polako, na jezik, u nekoliko porcija, rastopi se u ustima i proguta. Nije potrebno uzimati dodatnu tečnost.Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojak proizvoda. Ukoliko postoji već popisana terapija konsultovati lekara/farmaceuta pre upotrebe proizvoda. Prekomerna upotreba može dovesti do laksativnog efekta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Na stanju
  • Brand: Lifeline
  • Šifra: 18311
428,40 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a