MENI
Korpa

Vital Plus Active JAL 10 ml

Vital Plus Active  JAL 10 ml
Vital Plus Active JAL 10 ml
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik.
Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu prehranu za kožu i pomoći njenu hidrataciju i spolja.
Tretman na bazi HIJALURONSKE KISELINE u kombinaciji sa BILJNIM AKTIVNIM MATIČNIM ĆELIJAMA‚ podstiće prirodne biohemijske procese za oporavak tkiva, pospešujuči na taj način prirodnu proizvodnju kolagena, vračajući tkivu na taj način elastičnost i čvrstoću, što za rezultat daje vidljivo smanjenje mikro bora na koži.

Tretman se primenjuje na lice, vrat i dekolte, pravilno vraća količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz tkiva kože. Filmogeno delovanje koje vrši HIJALURONSKA KISELINA, omogućava dubinsku negu i hidrataciju kože, sve do ćelija spinoznog tkiva, sa produženim delovanjem od 6-8 sati. Osim toga, ovo izuzetno potentno hidrirajuće dejstvo, takođe utiče na mehanička svojstva keratina u bazofilnim ćelijama spinoznog i granuloznog sloj epidermisa, koji postaje fleksibilniji i elastičniji.


NAČIN UPOTREBE:
Na temeljno očišćeno lice, vrat i dekolte naneti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga naneti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.

DEJSTVO:
Visoki procenat hidratacije pomaže u očuvanju svežine kože (hijaluronska kiselina), pouzdano zaglađuje bore te sprečava nastajanje novih. U kombinaciji sa biljnim kolagenom deluje na kožu kao prirodni i integralni kolagen.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Trenutno nema na stanju
  • Brand: VITAL PLUS
  • Šifra: 381187
499,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
UvoznikPre-Line doo
ProizvođačDermo-Lab srl.
Zemlja poreklaItalija