MENI
Korpa

Sport i fitnes

Brand: ESENSA Šifra: 16015
Glucosamin complex kapsule sadrže kombinaciju 4 osnovna delujuća principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM i hijaluronska kiselina, koji su značajni za procese obnavljanja i formiranja hrskavice, pokretljivosti zglobova, k..
1.352,40 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 14565
Glucosamin complex prašak sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM i hijaluronska kiselina, koji su značajni za procese obnavljanja i formiranja hrskavice, pokretljivosti zglobova, ..
2.160,00 RSD
Brand: ESI Šifra: 3166
Kada je sloj hrskavice istanjen, pokretljivost je smanjena, trenje je veće i javljaju se bol i ukočenost. Smanjenje sloja hrskavice je prirodni proces starenja i ne može se izbeći ali se može ublažiti upotrebom hondroprotektiva kao što je glukozamin. Razni naučni radovi ukazuju na neophodnost glukoz..
1.425,82 RSD
Brand: Dietpharm Šifra: 4649
Glukozamin Sulfat 500 je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor glukozamina, namenjen za zglobove i kosti. Za više informacija pogledajte: https://www.dietpharm.com/sr/proizvodi/glukozamin-sulfat-500-kapsule/NAMENA Za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova. Kod degenerativni..
871,08 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380769
Ukusna energetska čokoladica sa dodatkom L-karnitina, hroma i vitaminaGo Energy bar Ukusna energetska čokoladica Sa dodatkom L-karntiina i hroma kao podrška vitkoj liniji Sa dodatkom vitamina Go Energy bar, ukusna energetska čokoladica sa 26,7g ugljenih hidrata, idealna je za dopunu energetskih depo..
150,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379166
Kombinacija aktivnih sastojaka (hrom, cink, vitamn C, probiotik S. boulardii, kopriva, đumbir i paprika) doprinosi razgradnji masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma, smanjenju želje za slatkišima i biotičkoj ravnoteži organizma.Herbafast® Avantgarde je dodatak ishrani u kapsulama namenjen svima koji..
1.599,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 379745
Kombinacija biljaka sa diuretskim dejstvom doprinose eliminaciji viška nataložene tečnosti u organizmu i prirodnom mehanizmu detoksikacije organizma. Doprinosi smanjenju upornog celulita, a posebno vodenog celulita.Herbafast® Detox je dodatak ishrani koji je namenjen detoksikaciji i eliminaciji nata..
960,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 19789
Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Ukus čokolade. Herbafast® Fiber (ukus čokolade) je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju bi..
835,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 19788
Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Ukus jagode.Herbafast® Fiber (ukus jagode) je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih..
835,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 20146
Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Ukus limuna.Herbafast® Fiber (ukus limuna) je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih..
835,00 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 18553
Kombinacija aktivnih sastojaka (biljnih ekstrakata, minerala i probiotske kulture S. boulardii) doprinosi razgradnji masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma, suzbijanju gladi, boljoj prokrvljenosti i izgradnji mišića.Herbafast® Gentelman je dodatak ishrani u kapsulama namenjen muškarcima, sa ciljem ..
1.389,60 RSD
Brand: Abela Pharm Šifra: 18314
Kombinacija aktivnih sastojaka (biljnih ekstrakata, minerala i probiotske kulture S. boulardii) doprinosi razgradnji masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma, suzbijanju gladi i eliminaciji toksina iz organizma.Herbafast® Lady je dodatak ishrani u kapsulama namenjen damama, sa ciljem da pojača proces ..
909,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 13294
Hidrosept 3% sprej je sredstvo za dezinfekciju i higijenu kože, pakovano u sprej bocu radi lakše primene. Hidrosept 3% sprej je registrovan kao biocidni proizvod.Preporučuje se: za dezinfekciju kože, kao deo kućne ili putne apoteke. Naneti 1 do 2 ml na površinu kože koja se tetira. Proizvod..
158,99 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380770
-poboljšava fleksibilnost zglobova i ligamenata -ubrazava cirkulaciju krvi u zglobovima -ubrzava proces oporavka posle povreda -sadrži hondroitin i glukozamin -poboljšava fleksibilnost zglobova i ligamenata -ubrazava cirkulaciju krvi u zglobovima -ubrzava proces oporavka posle povreda -sadrž..
1.300,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 10610
Hydrostar napitak predstavlja idealnu kombinaciju glukoze i elektrolita koja obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti. Zahvaljujući izbalansiranom sadržaju sastojaka, ovaj napitak sa prirodnom aromom mandarine, sprečava pojavu simptoma dehid..
1.224,00 RSD
Prikazuje se 61 do 75 od 163 (11 strana)