MENI
Korpa

Kozmetika i nega

Kako bi sačuvali lepotu, mladalački izgled i elastičnost kože neophodno je negovati kožu lica i tela. Pronađite najbolji kozmetički preparat iz asortimana koja najviše odgovara vašoj koži.

Brand: Burra Šifra: 380051
Njegova blaga formulacija umiruje iritacije na koži glave, umanjujući pojavu svraba već nakon prvog pranja, dok njegovi posebni agensi kosi daju zdravi sjaj i mekoću.Suva perut nestaje već nakon nekoliko dana svakodnevne upotrebe šampona. Sadrži nekoliko veoma bitnih sastojaka, Pirokton Olamin koji ..
1.140,00 RSD
Brand: Burra Šifra: 380053
Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvaljujući prisustvu fizičkog, smanjena je koncentracija hemijskih filtera u proizvodu, pa je znatno smanjenjen rizik od eventualnih alergijskih reak..
2.030,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 17354
BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30, štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod lako razmazuje i utrljava, brzo upija i ne ostavlja okluzivan film na koži. ..
1.570,00 RSD
Brand: Burra Šifra: 380052
Poseduje vodootpornu formulaciju i namenjen je celoj porodici, te je zbog svoje multifunkcionalnosti izuzetno praktičan. BURЯA SUN Face & Body Spray SPF30 odlikuje: BURЯA SUN Face & Body Spray SPF30 odlikuje: -efikasna zaštita od UVA/UVB/IR-A zraka za sve fototipove kože -lagana i nemasna ..
1.800,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 379257
BURЯA SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinske brus..
1.440,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 380116
BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu o..
1.224,00 RSD
Brand: Cell-1 Šifra: 17265
Regenerišuća nega kože sa ekstraktom pužaCell-1 je jedinstveni gel za Vašu negu kože. 100% iz Švajcarske. Gel za kožu sa ekstraktom puža regeneriše kožu intenzivno. Cell-1 bazira se na efikasnoj formuli koja je razvijena da bi se vidno poboljšao izgled kože sa ožiljcima, bubuljicama, flekama i trago..
3.999,00 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380439
Čisti i hidrira bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tela. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu. Za normalnu do suvu kožu. Bez mirisa. Hipoalergeno.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Proizvod nežno umasirajte na vlažnu kožu. Isperite. Pogodno za odrasle i decu. Pri..
730,44 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380440
Čisti i hidrira bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tela. Za normalnu do suhu kožu. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu. Bez mirisa. Hipoalergeno.NAČIN KORIŠTENJA Upute za uporabu: Proizvod nježno umasirati na vlažnu kožu. Isprati. Pogodno za odrasle i djecu. Prilik..
1.005,10 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380441
Hidrira i pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože lica i tela. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu. Za suvu do vrlo suvu kožu. Nekomedogeno. Bez parfema. Hipolaergeno.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Nanesite na kožu. Pogodno za odrasle i decu. Ne nanosite na područje ok..
913,06 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380442
Hidrira i pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože lica i tela. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu. Za suvu do vrlo suvu kožu. Nekomedogeno. Bez parfema. Hipolaergeno.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Nanesite na kožu. Pogodno za odrasle i decu. Ne nanosite na područje ok..
1.535,00 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380446
Hidrira i pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože. Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu. Za normalnu do suvu kožu. Bez mirisa. Nekomedogeno.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Nanesite na kožu.SASTAVAQUA/WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, NIAC..
1.427,12 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380445
Hidrira tokom dana i pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože. Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu. Sa UV zaštitom. Za normalnu do suvu kožu. Bez mirisa. Nekomedogeno. SPF 25.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Nanesite ujutru na lice i vrat.SASTAVAQUA/W..
1.427,12 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380443
Hidrira i pomaže u obnavljanju zaštitne barijere kože lica i tela. Sadrži 3 esencijalna ceramida i hijaluronsku kiselinu. Za suvu do vrlo suvu kožu. Nekomedogeno. Bez mirisa. Hipoalergeno.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Nanesite na kožu onoliko često koliko je potrebno. Pogodno za odrasle i ..
1.051,13 RSD
Brand: CeraVe Šifra: 380436
Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože lica i tela. Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu.Za normalnu do masnu kožu. Bez mirisa. Hipoalergeno.NAČIN KORIŠTENJA Uputstvo za upotrebu: Proizvod nežno umasirajte na vlažnu kožu. Isperite.SAS..
1.585,00 RSD
Prikazuje se 106 do 120 od 649 (44 strana)