MENI
Korpa

Ervamatin losion za kosu 2x200 ml

Ervamatin losion za kosu 2x200 ml
Akcija od 01.03 do 30.03 -16 %
Ervamatin losion za kosu 2x200 ml

Ervamatin losion u svom sastavu ima mnoge fito komponente, koje se mogu naći jedino u oblasti netaknute prirode Amazonije. Sve biljke koje se koriste u njegovoj proizvodnji priznate su od strane CTFA (Udruženja proizvođača kozmetike, toaletnih sredstava i parfema) sa sedištem u Njujorku i prihvaćene su od strane SZO (Svetske zdravstvene organizacije).


Ne poseduje kontraindikacije, a izuzetno efikasno se bori sa ovim problemima i kod muškaraca i kod žena svih starosnih doba.Ervamatin Losion Za Kosu Cena 4490,00 dinaraKAPILARNI PROBLEMI

Do gubitka kose mogu dovesti: različiti metabolički poremećaji, upotreba lekova, stresovi, bolesti različitih organa, oštećenja iz spoljašnje sredine, a može biti i marker genetskih bolesti. Kada govorimo o genetici, uglavnom se misli na ćelavost muškog tipa i tu bismo istakli veoma bitnu činjenicu: ne nasleđuje se bolest, već predispozicija za bolest. Ovo je jako bitna činjenica, jer u narodu vlada pogrešno ubeđenje da se nasleđuje bolest i zbog toga ljudi jako brzo odustaju od nastojanja da pomognu sebi. Gubitak kose je pojava koja se vezuje za visok nivo muških hormona u krvi. Međutim, dovoljno je čak i da normalna količina androgenih hormona deluje na genetski predisponirane folikule i da dovede do opadanja kose. Ovu vrstu ćelavosti prouzrokuje povećanje alfa-5-reduktaze u vlasištu.


Gubitak kose može biti prouzrokovan i slabošću kapilarnog korena. Nedovoljna prokrvljenost vlasišta, smanjuje dotok hranjivih materija i kiseonika do samog folikula dlake, što izaziva njegovu distrofiju, a vremenom i potpuno atrofiju folikula.


Masnoća je preterano lučenje lojnih žlezda, koja se manifestuje vidljivom zamašćenoscu vlasišta i same kose. Ona menja pH vrednost vlasišta i predstavlja veoma pogodno tlo za nastanak peruti i infekcije vlasišta.


Perut može biti posledica same gljivične infekcije vlasišta ili različitih dermatoza (masna perut) ili perutanje kao posledica suvoće kože (suva perut). Masnoća i perut remete normalno snadbevanje kiseonikom korena kose, jer zatvaraju pore i na taj način onemogućavaju normalno funkcionisanje kože glave.


Suvoća i lomljivost kose – sunce, vetar, zagađivači i ostali faktori iz spoljašnje sredine prouzrokuju poznate probleme: kosa ostaje bez sjaja, gustine i slabo raste. Ovaj problem nastaje zbog nedostatka kiseonika, koji je neophodan našoj kosi. Takođe, neprestano nošenje kapa, šešira, šlemova, kao i svakodnevno pranje kose mogu da izazovu velika oštećenja korena kose i dovedu do slabljenja korena i opadanja kose.
PRINCIP DELOVANJA

Savremena istraživanja otkrivaju da Ervamatin losion deluje u tri pravca:Širi periferne krvne sudove i tako poboljšava dotok hranljivih materija i kiseonika do samog folikula dlake i na taj način ga obnavlja.
Blokira štetno dejstvo androgenih hormona na sam koren kose.
Deluje protivupalno, i tako pomaže rešavanju problema gljivičnih infekcija vlasišta.PREDVIĐEN TRETMAN

PRVA FAZA


Obnavlja se degenerisani folikul dlake u kome se nalazi koren kose, dolazi do eliminacije peruti i prestaje preterano lučenje masnoće u vlasištu. Ujedno dolazi do jačanja već postojeće kose. Ova faza može da traje prvi i drugi mesec, što zavisi od problema i stanja u kome se vlasište nalazi.


DRUGA FAZA


Prestaje opadanje kose. Može da traje drugi i treći mesec tretmana.


TREĆA FAZA


Podstiče se rast kose na mestima gde je oštećena i ispala i tamo gde nije potpuno uništen folikul dlake. Treća faza se odvija od trećeg, četvrtog i petog meseca tretmana pa nadalje i zavisi od stepena ostećenosti folikula dlake, mikrokapilara koji ishranjuju folikul i opšteg stanja organizma.
UPOTREBA

Proizvod mora da se nanosi na vlasište dva puta dnevno uz blagu masažu u trajanju od 2-5 minuta. Pranje ili ispiranje kose nije potrebno.


Poboljšanje se manifestuje na razne načine, u zavisnosti od organizma. U izuzetnim slučajevima, u početku tretmana, može se desiti da slaba kosa opadne, da bi ubrzo nakon toga počela da raste nova, jaka i zdrava kosa.


Dužina tretiranja kose Ervamatinom zavisi od vrste i nivoa problema, od samog stepena oštećenosti folikula, kao i vremena u kome je problem trajao. Iskustva korisnika iz celog sveta su pokazala da je poboljšanje izuzetno, što je Ervamatin Power losion svrstalo u izuzetno efikasno sredstvo za pomoć pri rešavanju ovih problema kose.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
3.590,00 RSD
4.286,40 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a