Magnetrans direkt granule 375 mg

Magnetrans direkt granule 375 mg
Šifra:
26000038
Cena:440,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Magnetrans direkt granule 375 mg a20
Magnezijum je jedan od značajnih minerala neophodnih za pravilno funkcionisanje organizma. Zahvaljujući njemu pokreće se 300 metaboličkih procesa u organizmu:

Zašto treba unositi više magnezijuma?

Ukoliko ste dugo pod stresom ili tenzijom magnezijum ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem. Unošenje dodatnog magnezijuma može pomoći opštem stanju vašeg organizma. Ukoliko redovno pijete kafu, crni čaj ili druge napitke sa kofeinom, postoji mogućnost da dođe do nedostatka magnezijuma.

Nivoi magnezijuma u telu se regulišu putem bubrega, a kofein izaziva dodatno oslobađanje magnezijuma preko potrebne granice. Zanimljivost vezana za magnezijum jeste da pozitivno utiče na raspoloženje: rezultati istraživanja pokazuju da magnezijum smanjuje osećaj umora, depresije, i anksioznosti.

Magnezijum je neophodan za zdrave kosti. Više od 50 odsto magnezijuma u vašem telu se nalazi u kostima. Zbog toga preporučujemo Magnetrans, jer deluje brzo i obnavlja rezerve magnezijuma u organizmu. Visoko je doziran i prilagođen za uzimanje jednom dnevno.

100% dnevnih potreba samo jednim potezom.

Upotrebljava se direktnom oralnom konzumacijom iz kesice, a ima i prijatan ukus limuna i grejpfruta.

 

Saznajte više

Proizvođač: 
HEMOFARM
For Kupindo: 
Da
Aktivno: 
Da
Kupindo Category: 
Product state: 
Nekorišćen
Poštarina: 
DExpress
Način plaćanja: 
Plaćanje pouzećem
Tekući račun (pre slanja)
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi