MENI
Korpa

Super Fat Burner 120 tableta

Super Fat Burner 120 tableta
Super Fat Burner 120 tableta

-Održanje stabilnog nivoa glukoze u krvi

-Smanjenje apetita

-Održanje stabilnog nivoa glukoze u krvi


-Smanjenje apetitaSuper Fat Burner preporučujemo sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masti, naravno uz adekvatnu ishranu i program treninga.


Ovaj kompleksni suplement za gubitak masti sadrži visoku količinu aktivnih sastojaka. U sastavu se nalaze svi važni lipotropički i metabolički sastojci. Ubrzava metabolizam masti, održava nivo šećera u krvi stabilnim, povećava razgradnju masti i suzbija prekomeran apetit. Ova kombinacija je ključ do uspešnog i trajnog skidanja suvišnog masnog tkiva.


L-karnitin pomaže da se masnoće transportuju do mitohondrija ćelija gde se one pretvaraju u energiju - stoga je suplemente sa L-karnitinom preporučljivo uzimati pre aerobnog kardio treninga. Hrom ima to svojstvo da održava stabilnim nivo šećera u krvi, što će sprečiti njegove oscilacije i smanjiti apetit.


Nova formula Super Fat Burner je zadržala sve esencijalne sastojke svog prethodnika (lecitin, hrom), alli je sada kompletirana brojnim novim sastojcima kao što su biotin, cink i biljni ekstrakti. Super Fat Burner sadrži 15 sastojaka, uključujući cink, hrom i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu masti, proteina i ugljenih hidrata. CLA (konjugovana linolna kiselina) i ekstrakt zelenog čaja, kao poznati među sagorevačima masti, takođe su prirodati ovom preparatu.


Kao i drugi proizvodi firme Biotech, Super fat burner sadrži bezbedne i pažljivo odabrane sastojke.


Preporučena upotreba: danima sa treningom uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre treninga, a danima bez treninga uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre spavanja.
Sastojci: zgušnjivači: hidroksipropilmetilceluloza, mikrokristalna celuloza, lecitin, konjugovana linoleinska kiselina, sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza, hitozan, ekstrakt Garcinia cambogia, ekstrakt zelenog čaja, L-tirozin, L-metionin, sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid, L-karnitin-L-tartarat, L-karnitin-hidrohlorid, L-karnitin, cink-oksid, L-lizin, boja: titanijum-dioksid, hrom-pikolinat, biotinUpozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.390,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a