MENI
Korpa

Primosept GA 1000 ml

Primosept GA 1000 ml
Primosept GA 1000 ml

Rastvor za hladnu sterilizaciju medicinskih instrumenata

SASTAV:


100 grama rastvora sadrži:


8 grama glutaraldehida


tenzidi


inhibitore korozijeOSOBINE PREPARATA:


PRIMOSEPT GA je savremeni preparat koji je našao primenu za pranje i dezinfekciju medicinskih instrumenata i pribora. Preparat u sebi sadrži glutaraldehida koji se kao jak dezinfecijens koristi za dezinfekciju instrumenata, površinski aktivne materije koje vrše pranje, kao i visokokvalitetan inhibitor korozije za zaštitu metalnih delova. Nizak nivo tenzida omogućava lako ispiranje opreme.ANTIMIKRIBNO DEJSTVO:


PRIMOSEPT GA ima jako dezinfekciono dejstvo na gram pozitivne, gram negativne bakterije, (uključujući i bacile TBC), gljive, viruse (uključujući HBV i HIV) i bakterijske spore. Mikrobiološko delovanje PRIMOSEPTA GA je ispitano u Mikrobiološkoj laboratoriji Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu.NAMENA:


PRIMOSEPT GA je našao primenu za sigurnu dezinfekciju instrumenata i pribora kao i za sigurnu zaštitu pacijenata i osoblja. Primosept je sa navedenim osobinama našao primenu u zdravstvenim ustanovama, veterinarskim laboratorijama, stomatološkim ordinacijama, gde je potrebno dezinfikovasti termostabilne i termolabilne instrumente i opremu.UPUSTVO ZA UPOTREBU:


Primosept je koncetrat. Za brzu dezinfekciju zaprljanih instrumenata koristi se 5% rastvor u vremenu od 30 minuta. U napravljeni rastvor potopiti instrumente i opremu, istisnuti sav vazduh da bi sve površine bile u dodiru sa rastvorem i ostaviti ga navedeno vreme. Posudu sa potopljenim instrumentima zatvoriti. Jednom napravljeni rastvor ostaje aktivan 14 dan. Ako je rastvor jako zaprljan potrebno ga je ranije zameniti.NAPOMENA:


Prilikom rada sa preparatom nositi zaštitne rukavice, izbegavati kontakt sa kožom i očima. Ukoliko do toga dođe ispitati sa dosta vode.PAKOVANJE:


PE boca od 1000 ml


PE kanistar od 5 i 10 litaraPOSEBNO UPOZORENJE: R 22 štetan ako se proguta R 36 nadražuje oči R 38 nadražuje kožu S 45 u slučaju mučnine odmah zatražiti pomoć lekara


MSDS: Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS).


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Na stanju
  • Brand: Sani-Hem
  • Šifra: 19159
795,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
ProizvođačSani-Hem doo.
Zemlja poreklaSrbija