MENI
Korpa

Multifunkcional tablete 5u1 1 kg

Multifunkcional tablete 5u1 1 kg
-14 %
Multifunkcional tablete 5u1 1 kg

Dezinfekcija vode - sadrži stabilizovani hlor koje se polagano rastvara u vodi, vrši dezinfekciju vode i uništava viruse i bakterije koji se nalaze u vodi.

Može se upotrebljavati u zatvorenim i otvorenim/spoljnim bazenima.


Algicid - sadrži sredstvo koje sprečava rast i razvoj algi. Sprečava da voda u bazenu dobije zelenu boju.


Bistri vodu - sadrži sredstvo koje bistri vodu i održava je uvek kristalno bistrom.


Reguliše pH vode - održava je u optimalnom pH od 7,2-7,8.


Inhibitor korozije - sprečava pojavu korozije na metalnim delovima bazena.Idealno za male kućne bazene. Potrebno 1-2 tableta na 10m³ (3-5 dana). Štiti kupače od zaraznih bolesti - baktericid, fungicid, virucid, inaktivira, HBV i HIV.SASTAV:


-Trihloroisocijanurat kiselina (900 gr/kg) CAS: 87-90-1


-Bakar sulfat


-Aluminijum sulfat


-ostaloUPUTSTVO ZA UPOTREBU:


Podesimo pH vode u bazenu između 7,2-7,6. Ako je potrebno izvršimo šok tretman vode pomoću Sani-granulata i to 100-150 grama granulata na 10 m3 vode. U plastičnu šupljikavu posudu (skimer) stavimo 2 tablete od 20 grama Multi tablete 5 u 1 na 10 m3 vode. Tablete se polagano rastvaraju 3-5 dana i vaš bazen je zaštićen od bakterija i virusa. Ako je temperatura vode veća od 25 stepeni doći će do bržeg rastvaranja tablet 2-4 dana. Kada se tablete potroše stavite druge. Proveravati koncentraciju hlora u bazenu minimalno 2 puta nedeljno pomoću KOMPARATORA (POOL TESTER) i održavati ga u granicama od 0,3-1,5 mg/lit (ppm).U PREPORUČENIM DOZAMA Multi funkcional tablete 5 u 1 NISU TOKSIČANE I NE DELUJE NA KOŽU.


Proizvođač: Sani-Hem doo.

Zemlja porekla: Srbija


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Na stanju
  • Brand: Sani-Hem
  • Šifra: 20120
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.500,00 RSD
1.750,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Naše 5u1 hlor tablete su inovativno rešenje za održavanje bazena. One kombinuju sve što je potrebno za dezinfekciju, čišćenje i stabilizaciju pH vrednosti vode, pružajući vam čist i bezbedan bazen sa minimalnim naporom.
Sve što trebate uraditi je da postavite jednu tabletu u skimmer ili plutajuću posudu, u zavisnosti od veličine vašeg bazena. Tableta će polako raditi svoj posao, rastvarajući se tokom 4-7 dana i osiguravajući konstantnu zaštitu vašeg bazena.
Naše tablete su dizajnirane da traju duže od većine drugih proizvoda na tržištu. Zavisno od temperature vode, tableta će se polako rastvarati tokom 4-7 dana, pružajući konstantnu zaštitu.
Da, vaša bezbednost je naš prioritet. Naše tablete su bez teških metala ili drugih štetnih hemikalija. Čak pomažu u sprečavanju korozije na metalnim delovima bazena.
Možete naručiti naše 5u1 hlor tablete direktno sa našeg sajta. Ne propustite priliku da uživate u savršeno čistom bazenu cele sezone!
Da, naše 5u1 hlor tablete mogu se koristiti kako u zatvorenim, tako i u otvorenim bazenima.
Za male kućne bazene, potrebno je 1-2 tablete na 10m³ svakih 3-5 dana. Međutim, preporučujemo da proveravate koncentraciju hlora u bazenu minimalno dva puta nedeljno i održavate ga u granicama od 0,3-1,5 mg/lit.
U preporučenim dozama, naše 5u1 hlor tablete nisu toksične i ne deluju na kožu. Uvek se pobrinite da sledite uputstva za upotrebu kako biste osigurali sigurno i ugodno iskustvo plivanja.
Deklaracija
ProizvođačSani-Hem doo.
Zemlja poreklaSrbija

Bezbednost je naš prioritet - plivajte bez brige

Zamislite sebe kako uživate na suncu pored svog bazena, dok voda nežno šušti i poziva vas da zaronite u njen kristalno čisti mir. Da li biste želeli da svaki dan provedete u takvom okruženju, bezbrižni, znajući da je vaš bazen uvek savršeno čist i spreman za vas? Naša multifunkcionalna 5u1 hlor tableta za bazene je ključ za takvu idilu!

Svaka naša 5u1 hlor tableta je pravo malo čudo tehnologije, stvorena da vam olakša održavanje bazena do te mere da ga jedva i primetite. Ove tablete kombinuju sve što je potrebno za dezinfekciju, čišćenje i stabilizaciju pH vrednosti vode u vašem bazenu. Ali to nije sve! Kao jedan od najinovativnijih proizvoda na tržištu, obećavamo vam ne samo efikasnost, već i jednostavnost korišćenja.

Jednostavnost i elegancija u održavanju vašeg bazena

Zamislite: sve što trebate da uradite je da postavite jednu tabletu u skimmer ili plutajuću posudu - u zavisnosti od veličine vašeg bazena - i ostavite je da radi. Dok vi provodite vreme sa prijateljima, uživate u igri sa decom ili se jednostavno opuštate na ležaljci uz omiljenu knjigu, naša tableta neumorno radi, osiguravajući da vaš bazen ostane besprekorno čist.

I to nije kraj našim čarima! Naše 5u1 hlor tablete su izrađene da traju duže od većine drugih proizvoda na tržištu. Polako se rastvaraju tokom 4-7 dana, zavisno od temperature vode, pružajući konstantnu zaštitu vašem bazenu od bakterija i algi. Ovo znači manje truda, manje odlazaka u prodavnicu i manje brige za vas. Više vremena za uživanje!

Vaša bezbednost i zadovoljstvo su naš prioritet. Zbog toga su naše tablete bez teških metala ili drugih štetnih hemikalija. Čak pomažu u sprečavanju korozije na metalnim delovima bazena. Zaronite u vodu sa punim poverenjem, znajući da je sve čisto, sigurno i zaštićeno.

Nemojte propustiti priliku da se pridružite hiljadama zadovoljnih kupaca. Isprobajte naše multifunkcionalne 5u1 hlor tablete za bazene već danas! Neka vaš bazen zasija svojom čistoćom kao nikada pre, a vi uživajte u savršenstvu vode tokom cele sezone. Prijatelji i porodica biće oduševljeni, a vaši trenuci u bazenu će biti nezaboravni. Zar ne zaslužujete takvu idilu? Naručite već danas!