MENI
Korpa

Kozmetika i nega

Kako bi sačuvali lepotu, mladalački izgled i elastičnost kože neophodno je negovati kožu lica i tela. Pronađite najbolji kozmetički preparat iz asortimana koja najviše odgovara vašoj koži.

Brand: VICHY Šifra: 380589
Tokom razdoblja postmenopauze, hormonalne promene ubrzavaju starenje kože. Smanjuje se proizvodnja lipida i to dovodi do povećane akutne suvoće kože. Bore postaju izraženije, a koža gubi tonus. NEOVADIOL DNEVNA KREMA ZA OBNOVU PROTIV OPUŠTENOSTI KOŽE reaktivira mehanizme kože: opuštenost, tonus, bo..
3.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380586
Tokom perioda perimenopauze, hormonalne promene ubrzavaju pojavu znakova starenja kože i to doprinosi gubitku elastičnosti, gustine kože i smanjenoj naglašenosti kontura lica. NEOVADIOL DNEVNA KREMA ZA POVEĆANJE GUSTINE I ČVRSTINE reaktivira mehanizme kože: elastičnost, tonus i suvoću. Sadrži snaža..
3.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380587
Tokom perioda perimenopauze, hormonalne promene ubrzavaju pojavu znakova starenja kože i to doprinosi gubitku elastičnosti, gustine kože i smanjenoj naglašenosti kontura lica. NEOVADIOL DNEVNA KREMA ZA POVEĆANJE GUSTINE I ČVRSTINE reaktivira mehanizme kože: elastičnost, čvrstinu i suvoću. Sadrži sn..
3.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 19421
Napredna revitalizirajuća nega protiv starenja kože u menopauzi Ravnomerno naneti ujutro na čistu kožu celog lica. Po želji može se nanositi 2 puta dnevno, ujutro i uveče.SASTAVAQUA / WATER - GLYCERIN - DIMETHICONE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ALCOHOL ..
3.722,40 RSD
Brand: VICHY Šifra: 4388
Preoblikovan osmeh i otvoreni pogled. Za žene u menopauzi koje žele da se bore sa efektima umanjenog delovanja hormona na područje oko očiju i usana: gubitak gustine i opuštena koža. Hipoalergena formula testirana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Formula je obogaćena termalnom vodom V..
3.150,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 4024
Napredna revitalizirajuća nega protiv starenja kože u menopauziRavnomerno naneti ujutro na čistu kožu celog lica. Po želji može se nanositi 2 puta dnevno, ujutro i uveče. SASTAVAQUA / WATER - GLYCERIN - DIMETHICONE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ALCO..
3.850,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 17904
Svakodnevna nega protiv starenja kože u menopauzi Nanositi svakog dana ujutru i/ili uvečeSASTAVAQUA / WATER • GLYCERIN • DIMETHICONE • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/ SHEA BUTTER • ORYZASATIVA BRAN OIL / RICE BRAN OIL • CETEARYLALCOHOL • CETEARYL ISONONANOATE • CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL/ SA..
3.722,40 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380588
Tokom perioda perimenopauze, hormonalne promene ubrzavaju starenje kože i to doprinosi gubitku elastičnosti i tonusa kože i smanjenoj naglašenosti kontura lica. NEOVADIOL REVITALIZUJUĆA NOĆNA KREMA ZA GUSTINU reaktivira mehanizme kože: gustinu, tonus i sjaj. ..
3.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380590
Tokom razdoblja postmenopauze, hormonalne promene ubrzavaju starenje kože. Smanjuje se proizvodnja lipida i to dovodi do povećane akutne suvoće kože. Bore postaju izraženije, a koža gubi tonus. NEOVADIOL NOĆNA KREMA ZA OBNOVU I UČVRŠĆIVANJE reaktivira mehanizme kože: opuštenost, tonus, bore. Sadr..
3.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 9127
Ispunite ponovno Vašu kožu mladošću za gušću kožu, preoblikovane konture lica i vraćeni sjaj. Za žene koje se bore protiv uticaja menopauze na kožu: gubitka gustine, volumena, svežine i zdravog sjaja. Njegova je hipoalergena formula ispitana pod dermatološkim nadzorom. Formula je obogaćena termalno..
4.155,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 8747
Losion za čišćenje kože sa nepravilnostima. Za žene sa osetljivom kožom koja je sklona nepravilnostima i proširenim porama. Sastojci sa efektom pilinga odčepljuju i sužavaju pore, a ujedno kožu i matiraju. Površina kože je u trenutku ravnomernija.Već posle prvog nanošenja pore su sužene, a koža je ..
1.270,86 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380574
Trenutno očišćena i dugotrajno matirana kožaKrema za čišćenje na bazi gline koja upija masnoću i pena koja dubinski čisti kožu. Koža je matirana i očišćena.Dermatološki ispitano, hipoalergeno i ispitano na osetljivoj koži.KORISTITI UJUTRO I UVEČE KADA OSETITE DA KOŽU TREBA OČISTITIPRIME..
1.399,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380572
Uklonite masni sjaj sa svoje kože i osvežite je u bilo kom trenutku, bilo gde. Može se upotrebljavati sa dekorativnom kozmetikom.Matirajuća nega u spreju za masnu i mešovitu kožu koja trenutno upija višak sebuma. Dermatološki ispitano, hipoalergeno i pogodno za osetljivu kožu.TRENUTNI MATIR..
1.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380517
Slow Âge se preporučuje svim ženama koje su izložene štetnim uticajima iz okoline i koje žele da isprave postojeće znakove starenja kože i da uspore njihovu pojavu. IZBEGAVAJTE PODRUČJE OKO OČIJU Za osetljivu kožu. Hipoalergeno. Sa Vichy mineralizovanom term..
3.520,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 19290
Slow Âge je prva Vichy slow ageing nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju, za kožu koja odiše zdravljem i mladolikošću.Za sve tipove kože. IZBEGAVAJTE PODRUČJE OKO OČIJU Primereno za osetljivu kožu. Hipoalergeno. Bez parabena. Laboratorije Vichy su po prv..
3.263,70 RSD
Prikazuje se 631 do 645 od 653 (44 strana)