MENI
Korpa

Kozmetika i nega

Kako bi sačuvali lepotu, mladalački izgled i elastičnost kože neophodno je negovati kožu lica i tela. Pronađite najbolji kozmetički preparat iz asortimana koja najviše odgovara vašoj koži.

Brand: VITAL PLUS Šifra: 380908
Emulzija s niskom gradacijom hranjivih supstanci, primerena za kožu koja fiziološki već ima dovoljnu količinu lipida. SNAŽNO hidratantno i normalizujuće delovanje poboljšava tonus kože. Savetuje se korišćenje ujutru i uveče tokom cele godine, a pritom je potrebno prilagoditi količinu kreme. Ujutru k..
3.000,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380909
Emulzija s visokom gradacijom hranljivih supstanci. Primerena za vrlo dehidriranu, tanku, zrelu kožu kojoj je potrebno ULTRA HRANLJIVO i REVITALIZUJUĆE delovanje. Savetuje se korišćenje tokom cele godine, ujutru i uveče, prilagodivši količinu kreme. Ujutru koristiti minimalnu, a uveče obilniju količ..
3.000,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 381187
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu pre..
499,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380898
Hijaluronska kiselina je bitna komponenta kože, daje joj čvrstinu i pomaže joj da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u tkivu kože se postupno smanjuje, uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i nabori kože. Sa godinama postaje neophodno osigurati stalnu pre..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380897
Tretman za lice i vrat – Čišćenje i hidratacija kožeTretman tečnom kremom za sve tipove kože. Izuzetno nežna formulacija na osnovu bademovog ulja, hamamelisa i ovasa čisti kožu lica i vrata, čuva njen hidrolipidni sloj, efikasno uklanja prekomernu masnoću, smog, prašinu i make-up. Posle upotrebe kož..
1.250,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380879
"SL – Šampon za pravilnu higijenu vlasišta i bolju oksigenaciju korena kose                                           • Nežno ali temeljno uklanja sve nečistoće (smog, prašinu, višak sebuma,..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380881
Aktivni sastojci u ovom proizvodu normalizuju nivo masnoće, čiste kožu i oklanjaju neprijatan miris.Tretman, zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, čisti vlasište i otklanja višak masnoća čuvajući lipidni sloj.Način primene:Ovaj tretman traje mesec dana.Dva puta nedeljno nanesite 4ml preparata na ..
2.890,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380883
Vital Plus Active  Su 40 ml koncentrat u kapima.Specifičan za seboroično teme.Delovanje:Koncentrat u kapima za lokalnu primenu, specifičan za seboroično teme sa hiperprodukcijom sebacealne jedinice.Formula je stvorena sa ciljem da smanji preterano lučenje masnoće, i za ponovno uspostavljanje ra..
2.890,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380907
Tretman koncentrovanim kapima - Prikladno za tanku, osetljivu ili kuperoznu kožu.                                                       Kolagen je protein, vrlo..
990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380906
Tretman koncentrovanim kapima - Prikladno za tanku, osetljivu ili kuperoznu kožu. Kolagen je protein, vrlo bitan sastojak belih vlakana koja čine dermis i služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Etimologija reči kolagen (na grčkom lepak) najbolje izražava bitne funkcije ovog proteina u vez..
1.990,00 RSD
Brand: VITAL PLUS Šifra: 380899
Tretman koncentrovanim kapima na bazi Glikolne Kiseline namenjeno za problematičnu kožu, mešoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez kuperoze). Nakon tridesete godine života, brzina ćelijske razmene keratinocita ima tendenciju da se postupno smanjuje. Ćelije kornealnog sloja epiderma, s obzirom da se s..
990,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 379097
Vivident hijaluron sprej sadrži hijaluronsku kiselinu visoko molekularne mase u obliku natrijum- hijaluronata u koncentraciji 0,2% i pantenol. Prijatan ukus postignut je dodavanjem spearmint arome. Vivident hijaluron sprej ublažava upalu, umiruje iritirane i otečene desni, podstiče regeneraciju ošte..
670,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 314176
Vivident Mint fresh rastvor se koristi za higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni i smanjuje mogućnost razvoja infekcija u usnoj duplji. Deluje tako što sprečava i smanjuje pojavu plaka, glavnog uzroka oboljenja desni, uklanja bakterije između zuba i osvežava dah. Koristi se u tretmanu ..
720,00 RSD
Brand: Max Medica Šifra: 379962
X-lab kapsule predstavljaju multivitaminsko-biljni kompleks za negu i rast kose. X-lab deluje direkno na folikul dlake, hrani ga sprečavajući lomljenje i opadanje vlasi kose, stimuliše njen brži rast i čine kosu zdravijom i lepšom na dodir.Preporučuje primena X-LAB kapsula za bolji rast kose, protiv..
1.870,00 RSD
Brand: ESENSA Šifra: 380112
Xibiz Bite instant relief gel nakon uboda insekata sadrži jedinstvenu formulaciju na bazi natrijum bikarbonata, amonijum hidroksida i etarskog ulja čajevca. Natrijum bikarbonat ima blago protivupalno i antiseptičko dejstvo. Koristi se protiv osipa koji su praćeni simptomima crvenila i svraba i ima ..
790,00 RSD
Prikazuje se 556 do 570 od 623 (42 strana)