MENI
Korpa

Dezi ABC 1000 ml

Dezi ABC 1000 ml
Dezi ABC 1000 ml

SASTAV:

100 g rastvora sadrži:

72 g etanola 96%

0,6 g hlorheksid-diglukonat

p>OSOBINE:


Dezi ABC je sredstvo za brzu dezinfekciju, što se postiže 96%-tnim etanolom, a hlorheksidin-diglukonat, obezbeđuje produženo delovanje i štiti od kontaminacije narednih 6 sati od izvršene dezinfekcije. Dezi ABC je pakovan sa mirisom i bez mirisa, u zavisnosti šta se dezinfikuje. Brzo se suši i ne ostavlja tragove na dezinfikovanim površinama. Na starom nameštaju koji obično nije lakiran dvokomponentnim lakom ostavlja fleke.ANTIMIKROBNO DELOVANJE:


Dezi ABC u roku od 30 sekundi uništava vegetativne oblike Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija. Viruse B1, B2, B3, B4 čak u koncentraciji – razređenju 1:16, a viruse MSV1, MSV2 u razređenju 1:8. Virucidni efekat je ispitan u Zavodu za preventivnu medicinu, odelenje za virusologiju Vojno-medicinske Akademije (broj protokola p-66). Geramicidni efekat preparata Dezi ABC vidimo iz sledećeg pregleda (Faksimil izveštaja o ispitivanju preparata u Zavodu za preventivnu medicinu VMA). U prehrambenoj industriji se dezinfikuju radne površine sa Dezi ABC bez mirisa i nakon dezinfekcije nije potrebno ispiranje. Izuzetno je pogodan za dezinfekciju frižidera, vitrina i mesarskih stolova (panjeva i pribora koji se koristi u prodavnicama mesa). Brza dezinfekcija površina, predmeta i pribora (a posebno igračaka, rukohvata i stolova) u predškolskim i školskim ustanovama sa Dezi ABC, preduslov je za zdravu decu. Dezi ABC se koristi i na javnim mestima za dezinfekciju pultova, rukohvata, kvaka, stakala na šalterima, u bankama, poštama, restoranima, kafićima i drugim javnim ustanovama. Osobe koje imaju dodir sa novcem, Dezi ABC mogu koristiti za natapanje sunđera za kvašenje prstiju. U domaćinstvu ovaj preparat se koristi za dezinfekciju radnih površina u kuhinji (frižidera, zamrzivača...), kupatilu (WC šolje, daske...) i površina u drugim prostorijama. Frizerske, kozmetičarske i pedikirske radnje sa Dezi ABC mogu dezinfikovati radne površine i sitni pribor i alat ili prskanjem ili potapanjem pribora u čašu u kojoj se nalazi Dezi ABC. U veterinarskim ambulantama gde postoji kontakt sa životinjama sa Dezi ABC mogu da se dezinfikuju i ruke i površine.UPOTREBA:


Preparat je gotov za upotrebu, koristi se raspršivanjem. Površine koje se dezinfikuju moraju biti očišćene i suve, a posle rasprašivanja dezinfikovanu površinu ostaviti da se osuši. Dezinfekcija ABC može se izvršiti i brisanjem pomoću čiste tkanine ili sunđera koji su natopljeni sredstvom.PAKOVANJE:


PE boca 750 ml


PE boca 750 ml sa rasprašivačem


PE kanister od 5 litara


PE kanister od 10 litaraNAMENA:


Preparat Dezi ABC je namenjen za brzu dezinfekciju površina, predmeta, pribora i tela u medicini i veterini. Posebno je pogodan za dezinfekciju malih površina koje nisu lako dostupne.UPOZORENJE:


Dezi ABC se koristi spolja, izbegavati dodir sa očima, lako je zapaljiv i treba ga čuvati dalje od izvora toplote.


MSDS: Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (MSDS).


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Lager: Na stanju
  • Brand: Sani-Hem
  • Šifra: 378283
549,99 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
ProizvođačSani-Hem doo.
Zemlja poreklaSrbija