MENI
Korpa

VICHY

Brand: VICHY Šifra: 8747
Losion za čišćenje kože sa nepravilnostima. Za žene sa osetljivom kožom koja je sklona nepravilnostima i proširenim porama. Sastojci sa efektom pilinga odčepljuju i sužavaju pore, a ujedno kožu i matiraju. Površina kože je u trenutku ravnomernija.Već posle prvog nanošenja pore su sužene, a koža je ..
1.270,86 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380574
Trenutno očišćena i dugotrajno matirana kožaKrema za čišćenje na bazi gline koja upija masnoću i pena koja dubinski čisti kožu. Koža je matirana i očišćena.Dermatološki ispitano, hipoalergeno i ispitano na osetljivoj koži.KORISTITI UJUTRO I UVEČE KADA OSETITE DA KOŽU TREBA OČISTITIPRIME..
1.399,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380572
Uklonite masni sjaj sa svoje kože i osvežite je u bilo kom trenutku, bilo gde. Može se upotrebljavati sa dekorativnom kozmetikom.Matirajuća nega u spreju za masnu i mešovitu kožu koja trenutno upija višak sebuma. Dermatološki ispitano, hipoalergeno i pogodno za osetljivu kožu.TRENUTNI MATIR..
1.970,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380517
Slow Âge se preporučuje svim ženama koje su izložene štetnim uticajima iz okoline i koje žele da isprave postojeće znakove starenja kože i da uspore njihovu pojavu. IZBEGAVAJTE PODRUČJE OKO OČIJU Za osetljivu kožu. Hipoalergeno. Sa Vichy mineralizovanom term..
3.520,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 19290
Slow Âge je prva Vichy slow ageing nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju, za kožu koja odiše zdravljem i mladolikošću.Za sve tipove kože. IZBEGAVAJTE PODRUČJE OKO OČIJU Primereno za osetljivu kožu. Hipoalergeno. Bez parabena. Laboratorije Vichy su po prv..
3.263,70 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380516
Slow Âge se preporučuje svim ženama koje su izložene štetnim uticajima iz okoline i koje žele da isprave postojeće znakove starenja kože i da uspore njihovu pojavu. Za osetljivu kožu. Hipoalergeno. Sa Vichy mineralizovanom termalnom vodom. Ispitano pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Primere..
2.580,00 RSD
Brand: VICHY Šifra: 380518
Prva Vichy noćna nega i maska koja obogaćuje kiseonikom i obnavlja kožu izloženu negativnim uticajima iz okoline. Poboljšava ćelijsko disanje i regeneraciju kože iz noći u noć. Nakon buđenja: koža je u potpunosti hidrirana i blistava. Iz noći u noć, koža se bolje obnavlja, a bore su uglačane.- O..
3.640,00 RSD
Prikazuje se 61 do 67 od 67 (5 strana)