MENI
Korpa

ORKLA HEALTH

Brand: ORKLA HEALTH Šifra: 12166
Litozin Forte je jedinstven prirodan dodatak ishrani koji se pravi od posebno prerađenih plodova divlje ruže.Rezultati višegodišnjih istraživanja pokazali su da šipkov prah pomaže u održavanju zdravih i fleksibilnih zglobova. Bogat je vitaminom C, koji igra ulogu u proizvodnji kolagena za normalno f..
2.822,40 RSD
Brand: ORKLA HEALTH Šifra: 380811
Möller's Omega 3 ulje jetre bakalara sa ukusom jabukePrednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora.Prirodno ulje jetre bakalara sadrži: 1,2g priro..
2.347,20 RSD
Brand: ORKLA HEALTH Šifra: 380812
Möller's Omega 3 Kids sa vitaminom A, D, E i važnim Omega-3 masnim kiselinama DHA I EPA za decuDHA doprinosi normalnom razvoju mozga i očiju dece EPA doprinosi normalnoj srčanoj funkciji Kosti dece zahtevaju vitamin D za zdrav rast i razvoj Vitamin E doprinosi jačanju imuniteta Vitamin A je od v..
2.347,20 RSD
Brand: ORKLA HEALTH Šifra: 8112
Möller's Omega 3 ulje jetre bakalara sa ukusom limunaPrednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora.Prirodno ulje jetre bakalara sadrži: 1,2g priro..
2.347,20 RSD
Brand: ORKLA HEALTH Šifra: 12167
Möller's Total je složen dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao i vitamine, minerale i antioksidante.Svi korisni sastojci Möller's Total proizvoda su od izuzetnog značaja za pravilno funkcionisanje našeg organizma i pomažu u održava..
2.376,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)