MENI
Korpa

Linola

Brand: Linola Šifra: 11182
Specijalno formulisan da zadovolji specifične potrebe suve i jako osetljive kože glave i skalpa sklonom psorijazi.Nežno čisti kožu glave i ublažava svrab. Biljna ulja bogata linolnom kiselinom jačaju barijernu funkciju kože glave. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Ne sadrži mineralna ulja, siliko..
1.390,00 RSD
Brand: Linola Šifra: 11183
Specijalno formulisan da zadovolji potrebe suve i osetljive kože Bogat eteričnim uljima koji u sebi sadrže linolnu kiselinu koja podiže nivo vlage tokom 24h Sadrži blage supstance za pranje u vidu fine emulzije, koja je veoma prijatna za kožu Uravnoteženi 5,5pH i pažljivo odabrani sastojci spre..
1.390,00 RSD
Brand: Linola Šifra: 5945
Brzo i ravnomerno prodire u kožu i nadoknađuje deficit vlage i masnoće. Na bazi linolne kiseline, bez konzervansa,boja i mirisa sadrži kvalitetno čičkovo ulje, i idealan je preparat za negu suve, nežne, osetljive kože i kože s ekcemom: nanosi se nekoliko puta dnevno, obavezno posle kupanja i pranja ..
1.560,00 RSD
Brand: Linola Šifra: 16676
Zaštitni balzam protiv ojeda i osipa. - Pruža zaštitu osetljivoj koži posebnim zaštitnim filmom protiv vlage i trenja. Pre svega pogodan je za osetljivu kožu kod beba. Efikasnost Linola Protektivnog balzama je klinički dokazana. - Sa jedinstvenom formulacijom i sadržajem lipida od 73%, ovaj b..
1.108,80 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)