MENI
Korpa

Amazonska graviola u prahu 150 g

Amazonska graviola u prahu 150 g
Amazonska graviola u prahu 150 g


Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih. Graviola je hit prirodne medicine u svetu i vesti o njoj se šire brzinom svetlosti.


Amazonska graviola u prahu Cena 2880,00 dinara.Amazonska Graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa. Istraživanja u svetu su pokazala da biljka Graviola ima snažno dejstvo i da acetogenin iz njenog sastava veoma precizno eliminiše oštećene ćelije, dok zdrave ćelije organizma štiti. Graviola pomaže i već obolelom organizmu da se lakše izbori s oboljenjima i kod upotrebe agresivnih terapija. Najbolje je koristiti preventivno.


Izuzetno blagotvorno deluje i na nervni sistem. Ublažava nervnu napetost i stres i poboljšava san. Takođe, popravlja raspoloženje i blagotvorno deluje kod depresivnih stanja.


Pozitivne efekte pokazuje i u regulaciji krvnog pritiska.


Graviola deluje i u borbi protiv bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija.PROIZVOD NE SADRŽI GLUTEN


Upotreba graviole u prahu:

1 kafenu kašičicu Graviole pomešati sa 250 ml vode, piti dva puta na dan.Sastav:

Amazonska Graviola je preparat koji se sastoji od ploda Graviole, koji je isušen i samleven tako da je zadržao sva svojstva svežeg voća. Preparat ne sadrži gluten, boje, arome i kozervanse.


Plod Graviole predstavlja značajan nutritivni izvor ugljenih hidrata, posebno fruktoze, kao i vitamina C, B1, B2, B3…. Takođe predstavlja izvor biološki aktivnih sastojaka kao što su Antocijani, Flavonoidi, Tanin, Acetogenini i dr.


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
3.299,80 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

U cenu je uračunat iznos PDV-a
Deklaracija
ProizvođačGMZ Ervamatin doo
Zemlja poreklaSrbija