MENI
Korpa

Za sportiste i rekreativce

Brand: Aleksandar MN Šifra: 380296
Ovaj protein biljnog porekla je napravljen od organski uzgojenih biljaka bez glutena pa je pogodan za ishranu osoba sa intolerancijom na gluten. Benefiti ovih proteina su brojni, a koriste se kao dodatni izvor proteina za osobe koje imaju povećane potrebe za njegovim unosom.Orgain organski biljn..
7.200,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380298
SUPERHRANA IZ ORIGINALNIH ORGANSKIH ORGAIN super klica, voća, bobica, povrća, zelenila, trava i mešavina hranljivih sastojaka. NAJJAČA FORMULA NA SVETU ZA BRZU I SIGURNU DETOKSIKACIJU ORGANIZMA!OPIS PROIZVODA:Jedna merica sadrži 50 SUPERHRANA IZ ORIGINALNIH ORGANSKIH ORGAIN super klica..
5.040,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380299
ORGANSKA PODRŠKA vašem organizmu koja kao DETOX vitez u sjajnom oklopu pomaže vašem telu da aktivira svoje vojnike u borbi protiv TOKSINA! 50 ORGANSKIH SASTOJAKA SUPERHRANE, i dodatak za imunitet koji sadrži VITAMIN C, VITAMIN D I CINK i čak 1 MILIJARDA PROBIOTIKA - sve ovo ga čini NAJMOĆNIJIM I NA..
5.400,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380300
ORGANSKA PODRŠKA vašem organizmu koja kao DETOX vitez u sjajnom oklopu pomaže vašem telu da aktivira svoje vojnike u borbi protiv TOKSINA! 51 ORGANSKIH SASTOJAKA SUPERHRANE, i dodatak za imunitet koji sadrži VITAMIN C, VITAMIN D I CINK i čak 1 MILIJARDA PROBIOTIKA - sve ovo ga čini NAJMOĆNIJIM I NA..
5.400,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380297
SUPERHRANA IZ ORIGINALNIH ORGANSKIH ORGAIN super klica, voća, bobica, povrća, zelenila, trava i mešavina hranljivih sastojaka. NAJJAČA FORMULA NA SVETU ZA BRZU I SIGURNU DETOKSIKACIJU ORGANIZMA!OPIS PROIZVODA:Jedna merica sadrži 50 SUPERHRANA IZ ORIGINALNIH ORGANSKIH ORGAIN super klica..
5.040,00 RSD
Brand: Aleksandar MN Šifra: 380301
Orgain Whey proteini u prahu mogu da se naruče u dva sjajna ukusa, odaberite pun ukus kremaste čokolade ili izaberite ukus lagane vanile. Whey protein sadrži sve esencijalne sastojke za pravilan rad organizma i namenjen je kako sportistima, tako i osobama koje rekreativno vežbaju ili su izložene vel..
6.480,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380793
Zahvaljujući visokom sadržaju proteina i niskom sadržaju šećera, BioTechUSA Protein Bar je odličan izbor za one koji redovno treniraju i trude se da steknu jako i vitko telo. Pored toga, savršeno se uklapa u izbalansiranu ishranu.Protein Bar Visok sadržaj proteina Nizak sadržaj šećera Bez dodatog..
260,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380794
-Održanje stabilnog nivoa glukoze u krvi -Smanjenje apetita -Održanje stabilnog nivoa glukoze u krvi -Smanjenje apetita Super Fat Burner preporučujemo sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masti, naravno uz adekvatnu ishranu i program treninga. Ovaj komple..
2.390,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380795
-Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka -Daje energiju, visok sadržaj kofeina -Posebna aroma dinje -Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka -Daje energiju, visok sadržaj kofeina -Posebna aroma dinje Supernova je suplement koji se upotreblja..
2.780,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380796
-Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka -Daje energiju, visok sadržaj kofeina -Posebna aroma dinje -Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka -Daje energiju, visok sadržaj kofeina -Posebna aroma dinje Supernova je suplement koji se upotrebljava pre ..
160,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380797
Preporučena upotreba: Kao dijetetski suplement uzeti 3 kapsule posle doručka ili neposredno pred odlazak na spavanje. Ne uzimati više od 6 tableta dnevno.Preporučena upotreba: Kao dijetetski suplement uzeti 3 kapsule posle doručka ili neposredno pred odlazak na spavanje. Ne uzimati više od 6 tableta..
1.500,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380798
L-Karnitin za sagorevanje masti Energizirajuće komponente Vitamini i minerali Prilikom sprovođenja dijetetskog režima ishrane mnogi ljudi ne obraćaju pažnju na adekvatan unos vitamina i minerala.L-Karnitin za sagorevanje masti Energizirajuće komponente Vitamini i minerali Prilikom sprovođenja dijete..
1.870,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380799
Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije. Tribulus Terrestris je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi.Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije. Tribulus Terrestris je prirodna alterna..
2.470,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380800
Hemijski povezani kreatin i malična kiselina Bolja rastvoljivost u vodi, veća bioraspoloživost Veća produkcija ATP-a, pojačano uvećanje ćelijaHemijski povezani kreatin i malična kiselina Bolja rastvoljivost u vodi, veća bioraspoloživost Veća produkcija ATP-a, pojačano uvećanje ćelija Kreat..
2.690,00 RSD
Brand: BioTechUSA Šifra: 380801
Ultra Loss sadrži visok sadržaj proteina (50%) što je veoma više u odnosu na druge proizvode za zamenu obroka.Ultra Loss sadrži visok sadržaj proteina (50%) što je veoma više u odnosu na druge proizvode za zamenu obroka. Preporučljivo je da Vam ovaj šejk jednom dozom zameni večernji obrok u cilju sm..
2.490,00 RSD
Prikazuje se 46 do 60 od 64 (5 strana)