Bambo Pelene Nature 3 4-8 kg a52

Bambo Pelene Nature 3 4-8 kg a52
Šifra:
310143
Cena:1.540,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Bambo Nature 3 pelene 4-8 kg a52
BAMBO Nature eko pelene za decu imaju minimalan uticaj na životnu okolinu i zato su maksimalno bezbedne decu! Premuium eko pelene iz Danske za roditelje koji žele više!

 

BAMBO pelene nose oznaku Nordijskog labuda (Nordic Eco label) gde je ceo proces proizvonje u fabrici u Danskoj transparentan i eco-friendly, kao i same pelene, te stoga imaju minimalan uticaj na životnu okolinu, a i na Vašu bebu.

BAMBO pelene su eko pelene jer su bezopasne su za životnu okolinu, ne sadrže parfeme, losione, nemaju miris, antioksidante, štetne sastojke ili alergene, 100% bez hlora i lateksa, a samim tim su maksimalno bezbedne i za Vašu bebu.

BAMBO pelene daju sigurnost i poverenje roditeljima u Premium kvalitet, a bebi daje osećaj udobnosti zbog izuztno meke unutrašnje strane pelene. Premium kvalitet BAMBO Nature nove generacije ekoloških pelena omogućava komfor Vašoj bebi, pruža veću slobodu pokreta jer je pelena tanja nego ikad i još mekša, a visoka moć upijanja sa duplim jezgrom obezbeđuje miran san, tako da je jedna pelena dovoljna za jednu noć.

Dermatološki ispitano FSC

Pakovanje sadrži 52 komada.

 

Bambo Pelene Da Vaša Beba Lepo Spava

Proizvođač: 
ABENA
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi