Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema + Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema + Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema
Šifra:
764299
Cena:4.490,00 RSD

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema 50 ml + Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema 50 ml
Napredna nekomedogena lagana dnevna krema sa SPF 15 i UVA zaštitom za popunjavanje iznutra čak i najdubljih bora. + Noćna krema sa naprednom formulacijom namenjena da popuni čak i najdublje bore iznutra.

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je napredna formulacija protiv bora za ovaj specifični tip kože.

Formulacija kombinuje visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu kako bi ciljala i tretirala zrelu kožu na mestima gde se stvaraju bore, dok bioaktivni saponin pomaže prirodnoj proizvodnji hijaluronske kiseline kože koja popunjava bore.

SPF 15 i UVA zaštita efikasno sprečavaju prevremeno starenje i produbljivanje već postojećih bora. Koža je vidno nežnija. Daje odličnu bazu za šminku.

+

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema sadrži dva različita tipa hijaluronske kiseline za ciljanje i tretiranje svih vrsta bora i bioaktivni saponin za aktivno povećanje proizvodnje hijaluronske kiseline same kože. Koncentrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći. Koža je meka i zbrinuta.

Proizvođač: 
Beiersdorf AG

Slični proizvodi