Mineralno mleko za zaštitu od sunca SPF 50+

Mineralno mleko za zaštitu od sunca SPF 50+
Šifra:
3282779355872
Cena:2.565,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

Mineralno mleko za zaštitu od sunca SPF 50+ 100ml
Vrlo visoka UVB i UVA zaštita od sunca za netolerantnu i alergijama sklonu kožu BEZ HEMIJSKIH FILTERA

Mineralno mleko za vrlo visoku zaštitu od sunca SPF 50+, posebno je namenjeno zaštiti kože preosetljive na hemijske zaštitne faktore, parfeme i parabene, nadražene kože, dečije kože i uz dermatološku terapiju (ukoliko se ne može izbeći izlaganje suncu).

Sadrži ekskluzivnu kombinaciju mineralnih zaštitnih faktora patentiranu u Laboratoriji Pierre Fabre koja štiti od UVB i UVA zraka (maksimalan spektar apsorpcije).

Takođe sadrži antioksidans pre-tokoferil, prekursor vitamina E, koji štiti kožu od delovanja slobodnih radikala.

Zahvaljujući Avène termalnoj vodi poznatoj po umirujućem i antiiritacijskom delovanju, proizvod dobro podnosi i najosetljivija koža. Vrlo vodootporno, blago pigmentirano, bogate i kremaste teksture štiti i vlaži* netolerantnu kožu. Mleko se jednostavno nanosi, dobro se upija i ne ostavlja tragove na koži.

*gornji slojevi kože

Način primene: pre izlaganja suncu nanesite odgovarajuću količinu mleka (vidi crtež). Redovno ponavljajte nanošenje.

Saveti za zdrav boravak na suncu: nikada nemojte ostati predugo na suncu čak i uz upotrebu vrlo visoke zaštite. Često ponavljajte nanošenje proizvoda, naročito posle izlaska iz vode ili produženog izlaganja suncu. Izbegavajte izlaganje suncu između podneva i 16 sati. Bebe i malu decu ne treba izlagati suncu. Decu zaštitite majicom, kapom i naočarima za sunce.

Opekotine od sunca su opasne, naročito za decu!

Proizvođač: 
Pierre Fabre

Slični proizvodi