Multi Mineral Complex

Multi Mineral Complex
Šifra:
bc-764584
Cena:890,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Multi Mineral Complex 100 tableta
Multi Mineral Complex obezbeđuje dodatnu nutricionu podršku za normalan razvoj kostiju i funkciju muskulature, za reprodukciju i metabolizam.

-Podrška opštem zdravlju, zdravlju kostiju, za pravilnu funkciju mišića i metabolizma
-Posebno preporučljiv sportistima i ljudima koji imaju nedovoljno kvalitetnu ishranu

 

Multi Mineral Complex obezbeđuje dodatnu nutritivnu podršku za normalan razvoj kostiju i funkciju muskulature, za reprodukciju i metabolizam. Minerali se prema količini u organizmu dele na: makroelemente i mikroelemente. Prvi se još zovu makrominerali i oni se izražavaju u miligramima (mg). To su: kalcijum, magnezijum, fosfor, natrijum, kalijum, hlor, sumpor, gvožđe, bakar, jod i cink. Drugi se još zovu oligoelementi ili minerali u tragovima i izražavaju se u mikrogramima (mcg). To su: hrom, kobalt, mangan, molibden, selen i fluor.

 

Multi Mineral Complex je izvor preporučene dnevne količine svih potrebnih minerala. Najbolje se apsorbuje kada se unese tokom obroka. Posebno se preporučuje sportistima, čiji naporni trening dovodi do pojačane potrebe za važnim mineralima, kao i ljudima koji zbog brzog života i loše ishrane ne unose dovoljnu količinu minerala.

 

Preporučena upotreba: Uzimati jednu dozu (2 tablete) dnevno.

Proizvođač: 
BioTechUSA

Slični proizvodi