Hondroitin + Glukozamin

Hondroitin + Glukozamin
Šifra:
bc-764587
Cena:1.090,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Hondroitin + Glukozamin 60 kapsula
Suplement koji poboljšava fleksibilnost tetiva i ligamenata, za 20% povećava količinu tečnosti hrskavice. Ubrzava cirkulaciju krvi u zglobovima pospešujući proces oporavka.

-poboljšava fleksibilnost zglobova i ligamenata
-ubrazava cirkulaciju krvi u zglobovima
-ubrzava proces oporavka posle povreda
-sadrži hondroitin i glukozamin

 

Hondrotin je suplement koji poboljšava fleksibilnost tetiva i ligamenata i za čak 20 % povećava količinu tečnosti hrskavice. Takođe, ubrzava cirkulaciju krvi u zglobovima pospešujući proces oporavka. Potpomaže pri lečenju povređene površine hrskavice.

 

Sadrži prirodni hondroitin, kolagen kompleks u kombinaciji sa glukozaminom i ostale amino kiseline i elemente u tragovima neophodne za razvoj zdravih kostiju i strukturu zglobova. Koristite Hondroitin + Glukozamin da biste održali sportske performanse i sprečili trošenje vezivnog tkiva, koje amortizuje kosti i troši se starenjem.

 

Preporučena upotreba: uzimati jednu dozu (4 kapsule) dnevno.

 

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: kombinovati sa NAT Omega 3 masnim kiselinama.

 

Nutritivna vrednost proizvoda:

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Proizvođač: 
BioTechUSA

Slični proizvodi