Arthro Guard liquid

Arthro Guard liquid
Šifra:
bc-764588
Cena:2.660,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Arthro Guard liquid 500 ml
BioTechUsa Arthro Guard Liquid je proizvod koji čini posebno odabrana mešavina različitih sastojaka koje zajednički pružaju kompletnu zaštitu vezivnom tkivu.

-1000 mg MSM,
-5000 g kolagena,
-400 mg hondroitina,
-800 mg glukozamina i
-140 mg hijaluronske kiseline

 

Arthro Guard sa svojih 18 aktivnih sastojaka već dugi niz godina je jedan od najpopularnijih suplemenata u svojoj kategoriji.

 

Arthro Guard Liquid je proizvod koji čini posebno odabrana mešavina različitih sastojaka koje zajednički pružaju kompletnu zaštitu vezivnom tkivu. Ova odlična formula sadrži: 1000 mg MSM, 5000 g kolagena, 400 mg hondroitina, 800 mg glukozamina i 140 mg hijaluronske kiseline. Pored toga, dodatno je obogaćen vitaminom E koji štiti ćelije od negativnih efekata oksidacije. Tečna forma ga čini jedinstvenim proizvodom jer kao takav garantuje najbolju solubilnost i apsorpciju. Prijatan ukus pomorandže u sirupastoj konzistenciji olakšava način pripreme i konzumiranja.
Poput svih BioTechUsa proizvoda i Arthro Guard Liquid sastoji se od pažljivo biranih i proverenih sastojaka.

 

Preporučena upotreba: uzimati jednu porciju (25 ml) dnevno.

 

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Kao prevencija, ali I kao tretman kod oslabljenih zglobova I kostiju, BUS Arthro je odličan u kombinaciji sa Omega 3 masnim kiselinama, kao I Omega 3-6-9 kompleksom.

Proizvođač: 
BioTechUSA

Slični proizvodi