Ulje divlje ruže

Ulje divlje ruže
Šifra:
1228581
Cena:2.710,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Ulje divlje ruže - Rosa Mosqueta 15ml
VRATITE KOŽI PRIRODNU BOJU I TONUS KORISTEĆI ULJE DIVLJE RUŽE!

Ulje se dobija hladnim presovanjem ploda divlje ruže, koja raste u dolinama Anda u Čileu. U ovim predelima, ovo ulje se već vekovima koristi za zaceljivanje i negu kože i time je potvrđena efikasnost i delotvornost ovog ulja kod regeneracije kože, (oštećene mehaničkim povredama, opekotinama, aknama, hiruškim zahvatima, kao i zračenjem, dubokim borama i dr.). Pored toga, ulje je izuzetno efikasno u prevenciji od nastanka bora. Pomaže koži da vrati svoju prirodnu boju i tonus

 

Ulje divlje ruže Cena 2710,00 dinara.

 
 

PRIMENA ROSE MOSQUETE

Zbog svog izuzetnog sastava, hladno ceđeno ulje ploda divlje ruže primenjuje se:

  • Za uklanjanje ili ublažavanje bora, strija, ožiljaka, keloida i staračkih pega i fleka.
  • Takođe se uspešno primenjuje kod opekotina i oštećenja kože UV zracima.
  • Svakodnevnom upotrebom koža se hidrira i revitalizuje, povećava se njena elastičnost i podstiče stvaranje kolagena.
  • Takođe neguje suvu i hemijski oštećenu kosu i krte i lomljive nokte.

 

Sastav

U početku se pozitivno delovanje ulja ploda divlje ruže na regeneraciju kože pripisivalo isključivo visokom sadržaju nezasićenih masnih kiselina. Uz dodatak vitamina E, koji kao antioksidans neutrališe nestabilne slobodne radikale, koristi se za tretmane protiv bora i starenja kože kao i kod ekcema, čireva i ožiljaka. Međutim, eksperti su uspešno prepoznali prisutstvo retinolne kiseline, kao odgovoran faktor izuzetnih farmakoloških svojstava ploda divlje ruže.

Retinolna kiselina (tretinoin u kliničkoj terminologiji) derivat je retinola (vitamina A). Terapijski efekat dermalnog nanošenja vitamina A u tretmanima raznih dermatoloških poteškoća priznat je i dokumentovan poslednjih 30 godina.

Upotreba

Na mestu gde je koža oštećena 2 do 3 puta blago utrljavati ulje kružnim pokretima, dok koža ne upije ulje. Preventivno protiv bora jednom dnevno. Redovnom upotrebom ulje hidrira, revitalizuje, povećava elastičnost kože i podstiče proizvodnju kolagena.

Proizvođač: 
COESAM

Slični proizvodi