Afrička šljiva

Afrička šljiva
Šifra:
51229
Cena:835,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Afrička šljiva prirodni preparat za potenciju - 10 kapsula
Preporučuje se za povećanje potencije - polne moći kod muškaraca. Pomaže kod problema sa prostatom, otežanog, nepotpunog i učestalog mokrenja, kao i kod upalnih promena u urinarnom traktu.

JAČA POTENCIJU

Afrička šljiva pomaže da se: Postigne erekcija, Održi erekcija, Pojača želja za seksom, Otklone erektilne smetnje prostate

Aktivni sastojak Afričke šljive beta-sitosterol pomaže jačanje potencije. Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet erekcije.

 

POBOLJŠAVA RAD PROSTATE

Ekstrakt Afričke šljive pomaže da se smanji i uspori benigna hiperplazija prostate i upala prostate, usled čega se poboljšavaju sve urinarne tegobe koje prate ova stanja. Analizom literature iz perioda od 1996. do 2000. godine, u kojem je rađeno 18 nasumičnih kontrolisanih ispitivanja koja su uključivala 1.562 muškaraca, zaključeno je da u poređenju sa placebom, Afrička šljiva značajno poboljšava urološke simptome i protok tečnosti (olakšava proces izbacivanja mokraće, smanjuje učestalost naročito noćnog mokrenja, povećava količinu izbačenog urina).

 

Način upotrebe: 1  kapsula dnevno u toku jela.

 

UPOZORENJA: Ovaj proizvod ne smete uzimati ako ste preosetljivi na neki od sastojaka preparata. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Dodatan oprez je potreban ukoliko se koriste inhibitori 5-alfa-reduktaze ili sabal-palma.

 

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za  raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Ovaj proizvod nije lek i ne može se koristiti kao zamena za lek. Ovaj proizvod sadrži zaslađivač.

 

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25°C na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Neto količina: 10 kapsula (5 g)

Afrička šljiva cena 835 dinara.

 

 

Afrička šljiva prirodni preparat za potenciju

Proizvođač: 
Abela Pharm

Slični proizvodi