L- carnitine 500

L- carnitine 500
Šifra:
209013
Cena:795,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

L- carnitine 500 kapsula a30
Koliko je važan unos L-karnitina? U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišćavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povećanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor. Tokom sportskih aktivnosti L-karnitin povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma i pomaže mu da prebrodi trening. Telo se oslanja više na masti za dobijanje energije, tako štedi glikogen i to zajedno sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, produžava i povećava kapacitet vežbanja pre pojave zamora.

L-karnitin poboljšava tonus srčanog mišića i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema. L-karnitin stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.

www.hydrostar.rs

Sastav: 1 kapsula prosečno sadrži: 500 mg L carnitine-l tartarata

Preporučuje se:

- Profesionalnim sportistima radi poboljšanja izdržljivosti i ubrzanja oporavka organizma nakon treninga

- Rekreativnim sportistima radi poboljšanja kondicije i ubrzanja sagorevanja masti

- Osobama koje žele da smršaju, L-carnitine smanjuje masne naslage, a štiti mišiće, tako što ih snabdeva energijom koja potiče iz masti

- Osobama sa oslabljenim srčanim mišićem

Način primene: 1 kapsula 20 do 30 min pre treninga i 1 neposredno pre treninga za sportiste i rekreativce. Ukoliko se uzima kao pomoć kod mršavljenja, uzima se 1 kapsula 60-90 minuta posle jela.

Nakon mesec dana korišćenja se preporučuje pauza.

Proizvođač: 
ESENSA

Slični proizvodi