GELADRINK FORTE kapsule

GELADRINK FORTE kapsule
Šifra:
12827753
Cena:5.420,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

GELADRINK FORTE kapsule a360
Zaustavlja propadanje hrskavice Regenerira oštećenu hrskavicu Smanjuje bolove pri pokretu Smanjuje bolove i ukočenost na početku kretanja Smanjuje noćne bolove za vreme mirovanja

Propadanje hrskavice - bolovi u zglobovima.

OPIS:

Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema. Glukozamin i hondroitin sulfat i MSM su supstance prirodnog porekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se usled upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno, zajedno sa kolagenim peptidima, uneti iz spoljašnje sredine.

 -Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav.

 -Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.

 -Vitamini C, E, Selen i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.

Prednost ovog preparata je što su sve supstance prirodnog porekla, nema neželjenih efekata niti kontraindikacija. Može bezbedno da se uzima u kombinaciji sa drugim lekovima, ili u kombinaciji sa ostalim Geladrink preparatima.

Preporuka za upotrebu: odrasli i deca od 12 godina

 

Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.

 

Kapsule se uzimaju 2×6 ili 3×4 na dan, posle jela sa dosta tečnosti. Kapsule su želatinaste,lako se gutaju, brzo se otapaju u stomaku i ne oštećuju sistem organa za varenje.

 

U cilju preventive i sprečavanja daljeg propadanja već oštećene hrskavice preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje, 3 meseca zaredom. Upozorenje: *Dodatak ishrani. *Nije namenjeno za decu mlađu od 12 godina, trudnice i žene u periodu dojenja *Čuvati van domašaja dece! Preparat sadrži izvor fenilalanina *Preparat sadrži veštački zaslađivač. *Ne sadrži saharozu, holesterol, gluten, laktozu. *Ne zamenjuje unos sveže hrane. * Negativna dejstva nisu poznata. * Osobe alergične na bilo koju komponentu preparate ne treba da koriste ovaj proizvod.

Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºC

 

SASTAV DNEVNE DOZE – KAPSULE

 

Gelita® kolageni peptidi3328mg Glukosamisulfat1500mg Hondroitinsulfat800mg MSM prirodni600mg Boswellia Serrata100mg Vitamin C100mg Vitamin E36mg Selen50µg Mangan2mg Geladrink Forte kapsule je upisan u bazu podataka o dijetetskim proizvodima Ministarstva zdravlja pod brojem 801/2011 od 24.05.2011.

 

 

Proizvođač: 
Orling

Slični proizvodi