GELADRINK Fast prah

GELADRINK Fast prah
Šifra:
12827752
Cena:5.395,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

GELADRINK Fast prah 420g
Smanjuje bol Smiruje otoke u zglobovima Smanjuje jutarnju ukočenost Povećava pokretljivost zglobova Deluje sedativno zahvaljujući supstanci Bosvelin

OPIS:

Prirodan i potpuno bezbedan preparat, koji ublažava pojave kao što su bolovi u zglobovima, upala i otoci (edemi) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave. Koristi se kod: bolova zglobova prilikom kretanja nakon mirovanja, bolova mišića, izrazitog ograničenja pokretljivosti i osetljivosti na hladnoću i klimatske uslove, bolova nakon većeg opterećenja.

Glavni sastojci Geladrink Fasta su: kolageni peptidi i bosvelin.

 -Bosvelin (ekstrakt kore tamjanovog drveta) – smanjuje upalu, otok i bol, a povećava pokretljivost obolelog zgloba. Boswellin ima jak protivupalni učinak i brzo otklanja bolove i ujedno otvara krvne sudove za snabdevanje tkiva (kolateralne krvne sudove), što ima kao rezultat u tkivu više kolagenskih peptida u kraćem vremenu. Zajedno sa kolagenim peptidima utiče na bolju prokrvljenost, a time i ishranu hrskavice.

 -Kolageni peptidi predstavljaju osnovu, kamen temeljac vezivnog tkiva zglobova, hrskavica, kostiju i tetiva. Oni utiču na ćelije hrskavice i kostiju tako što stimulišu povećanje proizvodnje novog zglobnog kolagena i sprečavaju razgradnju već postojeće strukture hrskavice. Time se poboljšava pokretljivost zglobova, kao i celokupna vitalnost organizma.

 -Vitamin C, vitamin E, Selen deluju kao antioksidanti (branioci organizma) – čiste zglob od štetnih materija organizma.

 

Preporuka za upotrebu: odrasli i deca starija od 12 godina

Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.

Geladrink Fast se uvek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 meseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 meseca.

Geladrink Fast u obliku praška - 1 merica dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica se dobija u kutiji.

Terapiju je dobro ponoviti 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća! Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Ne preporučuje se upotreba preparata duže od 3 meseca u kontinuitetu. Proizvod ne sadrži gluten, saharozu i holesterol. Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama. Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºC  

 

SASTAV DNEVNE DOZE – PRAH

 

Gelita® kolageni peptidi8000mg Boswellin® – Boswellia Serrata450mg Vitamin C160mg Vitamin E36mg Selen70µg

Geladrink Fast je upisan u bazu podataka o dijetetskim preparatima Ministarstva zdravlja pod brojem 152/2011 od 24.05.2011.

Proizvođač: 
Orling
For Kupindo: 
Da
Aktivno: 
Da
Kupindo Category: 
Product state: 
Nekorišćen
Poštarina: 
DExpress
Način plaćanja: 
Plaćanje pouzećem
Tekući račun (pre slanja)
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi