Super Fat Burner

Super Fat Burner
Šifra:
bc-764572
Cena:1.930,00 RSD
Super Fat Burner 120 tableta
Ubrzanje metabolizma masti

-Održanje stabilnog nivoa glukoze u krvi

-Smanjenje apetita

 

Super Fat Burner preporučujemo sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masti, naravno uz adekvatnu ishranu i program treninga.

Ovaj kompleksni suplement za gubitak masti sadrži visoku količinu aktivnih sastojaka. U sastavu se nalaze svi važni lipotropički i metabolički sastojci. Ubrzava metabolizam masti, održava nivo šećera u krvi stabilnim, povećava razgradnju masti i suzbija prekomeran apetit. Ova kombinacija je ključ do uspešnog i trajnog skidanja suvišnog masnog tkiva.

L-karnitin pomaže da se masnoće transportuju do mitohondrija ćelija gde se one pretvaraju u energiju - stoga je suplemente sa L-karnitinom preporučljivo uzimati pre aerobnog kardio treninga. Hrom ima to svojstvo da održava stabilnim nivo šećera u krvi, što će sprečiti njegove oscilacije i smanjiti apetit.

Nova formula Super Fat Burner je zadržala sve esencijalne sastojke svog prethodnika (lecitin, hrom), alli je sada kompletirana brojnim novim sastojcima kao što su biotin, cink i biljni ekstrakti. Super Fat Burner sadrži 15 sastojaka, uključujući cink, hrom i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu masti, proteina i ugljenih hidrata. CLA (konjugovana linolna kiselina) i ekstrakt zelenog čaja, kao poznati među sagorevačima masti, takođe su prirodati ovom preparatu.

Kao i drugi proizvodi firme Biotech, Super fat burner sadrži bezbedne i pažljivo odabrane sastojke.

Preporučena upotreba: danima sa treningom uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre treninga, a danima bez treninga uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre spavanja.

 

Sastojci: zgušnjivači: hidroksipropilmetilceluloza, mikrokristalna celuloza, lecitin, konjugovana linoleinska kiselina, sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza, hitozan, ekstrakt Garcinia cambogia, ekstrakt zelenog čaja, L-tirozin, L-metionin, sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid, L-karnitin-L-tartarat, L-karnitin-hidrohlorid, L-karnitin, cink-oksid, L-lizin, boja: titanijum-dioksid, hrom-pikolinat, biotin

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

 

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može  se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Proizvođač: 
BioTechUSA

Slični proizvodi