Cell-1 krema za ruke

Cell-1 krema za ruke
Šifra:
11071
Cena:990,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

Cell-1 krema za ruke 50ml
Regenerativna Cell-1 krema za ruke za lepotu vaših ruku. Vaše ruke su vaše vizit karte na poslu ili van njega. Impresionirajte svojim zdravim, dobro očuvanim rukama.

Obogaćena isključivo puževim ekstraktom optimalno hrani i obnavlja oštećenu kožu. Regeneriše ćelije kože i daje rukama gladak, divan osećaj. Eliminiše fleke starenja i pigmentacije. Krema sa UV zaštitom vlaži i obezbeđuje zaštitu od glave do pete, za stare i mlade. Krema za ruke će da vam pomogne da postignete glatke, divne i podmlađene ruke. Ćelije kože se obnavljaju svakom upotrebom. Hrani kožu i brine o jedinstvenom osećaju glatkoće. Krema za ruke se brzo upija i daje trajnu svežinu rukama. U kombinaciji sa Cell-1 gelom daje koži vlažnost i zaštitu od sunca.

 

 

Pužev ekstrakt u Cell-1

 

Kao i naš dobro prodavani proizvod Cell-1 gel, i krema za ruke sadrži ekskluzivni pužev ekstrakt. Čak su i stari Grci i Rimljani znali za njegova lekovita i umirujuća svojstva. Interes kozmetičara je probudilo iskusto radnika na farmi puževa. Ruke radnika su bile neuobičajeno nežne i posekotine su brzo zarastale bez infekcija i ožiljaka.

 

Ekstrakt se vadi prirodnim putem iz Helix Aspersa puževa. Puž ga koristi da obnovi svoja tkiva i svoju oštećenu kućicu. Na isti način deluje na ljudsku kožu i intenzivno regeneriše ćelije kože formiranjem proteina.

 

Kompleksna kombinacija aktivnih sastojaka u puževom ekstraktu sadrži alantoin, elastin, kolagen, vitamine, minerale i glikolnu kiselinu. Zahvaljujući njoj koža, kroz nanošenje kreme, pilingom prirodnim putem obnavlja stare oštećene ćelije kože. Tako koža vaših ruku ponovo postaje meka, glatka i dobro očuvana. Cell-1 krema za ruke je odlično rešenje za grubu i ispucalu kožu. Takođe, redovnom upotrebom fleke će trajno nestati. Cell-1 krema vam pomaže da postignete nežne, divne i mladolike ruke.

 

Ćelije kože se stalno obnavljaju. Krema za ruke hrani i neguje kožu do osećaja neuobičajene nežnosti.Krema se upija brzo i daje Trajan osećaj svežine.

 

Ovaj proizvod u Švajcarskoj proizvodi kompanija Swiss medical products i dostupan je u svim apotekama i prodavnicama kozmetike.

Proizvođač: 
smp GmbH

Slični proizvodi