Politika kolačića (cookies)

 

 

Koje informacije kolačić skuplja i koja je namena?

 

 

Informacije prikupljene prilikom posete našoj web lokaciji ili u interakciji sa našim e-poštama mogu uključivati sledeće:

IP adresu, URL stranice koju ste posetili; tip pretraživača; druge tehničke informacije o vašem uređaju koje ste koristili da posetite našu web lokaciju ili interakciju sa našim e-poštama; strane koje pregledate; karakteristike koje koristite; bez obzira da li imate kreiran nalog ili ne; da li izvršavate određene transakcije i vreme vaše posete.

 

Ove informacije omogućavaju nam da utvrdimo stvari na kojima se najčešće zadržavate ili koje delove sajta posećujete, koji proizvodi se pretražuju i / ili kupuju, efektivnost naše web lokacije i e-pošte, vaša specifična interakcija sa našim web stranicama i e-poštama i teškoće koje možete iskusiti u pristupu našoj web stranici ili e-pošti.

 

Ovim znanjem možemo poboljšati kvalitet vašeg iskustva na našoj web stranici prepoznavanjem i postavljanjem željenih funkcija i informacija, personalizirati vaše iskustvo i rešiti teškoće u pristupu. Pored toga, naša web stranica koristi kolačiće kako bi pratila stavke koje stavite u vašu korpu za kupovinu i da uvidimo koje ste u prošlosti posetili stranice na našoj web lokaciji.

 

Naš web sajt takođe koristi kolačiće kako bi pratili informacije o odjavi, osim informacija o načinu plaćanja.

 

 

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

 

 

- Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt

nećete morati da ih ponovo unosite

- Prilagođava sadržaj vašim preferencijama i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom

- Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine

 

 

Kako se brišu kolačići

 

 

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.