You are here

Mamavit tablete 1+1 GRATIS

Mamavit tablete 1+1 GRATIS
Mamavit tablete 1+1 GRATIS
Šifra:
116369
Cena:980,00 RSD
Mamavit 30 tablete
MAMAVIT je formulisan tako da zadovolji povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće.

Tokom trudnoće, u post-porođajnom periodu i periodu dojenja znatno su povećane potrebe za vitaminima i mineralima jer trudnica treba da zadovolji potrebe svog organizma, ali i potrebe bebe koja se razvija. uzimanje vitamina i minerala.

Dodatni unos hranljivih materija se ne postiže jednostavnim povećanim unosom hrane. Uz zdravu, raznovrsnu i izbalansiranu ishranu, preporućuje se dodatno. Posledice deficita vitamina i/ili minerala kod majke mogu biti anemija i iscrpljenost, dok kod beba može doći do usporenog rasta i promena na koži i sluzokožama.

MAMAVIT® pomaže u sprečavanju pojave deficita i kod majke i kod bebe koja se razvija.

MAMAVIT® tablete sadrže vitamine A, E, C, D, vitamine B kompleksa, folnu kiselinu, kao i minerale i oligoelemente: kalcijum, magnezijum, molibden, gvožde, hrom, jod, mangan, bakar, cink i selen. Osim toga, vitamini A, C i E, kao i cink, selen i mangan su antioksidansi i štite ćelije ljudskog organizma od štetnog dejstva slobodnih radikala koji su posledica aerozagadenja, ultraljubičastog zračenja, pušenja, konzumacije alkohola i nepravilne ishrane.

Količina: 
1kom
Proizvođač: 
Rottendorf Pharma Gmb

Slični proizvodi