You are here

Terranova - Budućnost suplementacije od sada i u Webapoteci!

 

U poslednjoj deceniji uspon interneta omogućio je veću dostupnost naučnim istraživanjima kao i informacijama koje se tiču ishrane i pojedinih proizvoda i nutrijenata koji utiču na naše zdravlje. Istovremeno je povećan interes ka samoizlečenju. Terranova je jedinstveni britanski brend suplemenata koji nudi aktivne oblike najkvalitetnijih nutrijenata koji štetne pomoćne supstance, aditive, zamenjuje vlastitom mešavinom prirodnih organskih lekovitih biljaka i superhrane koje nazivamo Magnifood kompleks.

Pogodni su svi, bez izuzetka za vegetarijance i vegane. Sadrže najkvalitetnije hranljive materije, vrhunske probiotičke sojeve i naravno, Magnifood kompleks. 

Magnifood kompleks iz čistih organskih samoniklih biljaka, sušenih postupkom zamrzavanja (liofilizacija) je vrhunska inovacija Terranove koju dodajemo umesto štetnih pomoćnih supstanci i aditiva. 

100% bez aditiva - Terranova je jedan od izuzetno retkih svetskih proizvođača dijetetskih suplemenata koji ne koristi pomoćna sredstva, aditive. Ono što nikada ne biste stavili na svoj tanjir Terranova ne stavlja u svoje proizvode.

 

Svi naši proizvodi su pogodni za vegane i vegetarijance, ljude sa alergijama i intoleranciji prema proteinima životinjskog porekla. Mi smo jedni od retkih svetskih proizvođača dijetetskih suplemenata, koji je sve svoje proizvode - pa čak i vitamin D3 i probiotike izdvojio iz veganskih izvora.

 

Podelite da vide i vaši prijatelji!

 

Ako Vam se svideo ovaj tekst prijavite se na naša obaveštenja i promotivne poruke da uvek budete u toku novih dešavanja na sajtu Webapoteke!

Mailing lista