SANI-HEM proizvodi za vaše bazene i domaćinstvo

 

 

 

 

 

SANI-HEM je osnovan 2005. godine kao privatno preduzeće sa 100% domaćeg kapitala. Osnovna delatnost SANI-HEMA je proizvodnja sredstava za dezinfekciju i sredstava za čišćenje u industriji i kućnoj upotrebi. Za manje od pet godina svog postojanja, SANI-HEM je uspeo da bude među vodećim proizvođačima dezinfekcionih sredstava na našem tržištu. Danas, SANI-HEM prodaje proizvode koji se upotrebljavaju za dezinfekciju ruku i tela , dezinfekciju predmeta i površina, dezinfekciju instrumenata u bolnicama i medicinskim centrima , kao i za dezinfekciju vode u bazenima i SPA centrima, industrijskim objektima i kućnoj upotrebi.

 

ODRŽAVANJE VODE U BAZENIMA I BANJAMA

Glavni cilj tretmana ( dezinfekcije ) vode u bazenima i SPA centrima je održavanje vode u sigurnim i prijatnim uslovima za plivanje. SANI-HEM u svom proizvodnom programu poseduje sva sredstva koja održavaju vodu u Vašem bazenu u optimalnim uslovima za kupanje i zadovoljenje propisanih parametara. Svi naši proizvodi koji su u upotrebi ispitani su u Akreditovanim laboratorijama i POSEDUJU REŠENJA za upotrebu.

 

DEZINFEKCIJA RUKU, KOŽE, POVRŠINA, INSTRUMENATA

Ruke medicinskog osoblja su najupotrebljavaniji "instrument" u zdravstvu. Najčešći su put prenosa mnogih bolničkih infekcija, jer ne postoji mogućnost da se izbegne direktan kontakt sa pacijentom u toku nege. Zato preparati koji se upotrebljavaju moraju biti baktericidi.

 

 

 

SANI-HEM proizvodi

Multilac kapsule a10

Sani-Hem Dezifloor clean 1000ml

Sani-Hem Podomil 5000ml

Sani-Hem Komparator/Pooltester

Sani-Hem Hlor tablete 20gr

Ukoliko ste zadovoljni sa SANI-HEM proizvodima, podelite da vide i vaši prijatelji!