Ruski eliksir mladosti u Webapoteci!

Izgledajte savršeno uz rusku prirodnu kozmetiku Floresan! Efekat isti kao nakon tretmana u salonu!

 

Active Therapy Action - serija krema za negu kože protiv starenja (AThA - DERM) Ovo je brzo rešenje za složene probleme: korekcija oblika lica, ravnanje bora i vraćanje elastičnosti koži. Vegetativna placenta, hijaluronska kiselina, kolagen i aminokiseline pomažu u borbi protiv prošlih, sadašnjih i budućih lezija kože, sprečavajući pojavu prvih bora i poravnavanje već postojećih.

 

AKTIVNA TERAPIJA U AMPULAMA (AThA). Najnoviji napredak u biotehnologiji omogućio je naučnicima da stvore novu generaciju kozmetičkih proizvoda. Gel sa hijaluronskom kiselinom sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline sa različitim molekulskim sastavom. Molekulski sastav hijaluronske kiseline ispoljava svoj efekat na površini kože, a molekuli male molekulske mase prodiru bolje i brže u dubinu kože. Prema istraživanjima, primena gela sa hijaluronskom kiselinom obezbeđuje koži 16 puta veću vlažnost!

 

Kozmetička linija "Magic Molecule" - je inovativni razvoj stvoren na raskrsnici intenzivne terapije i kozmetologije. Zbog svoje dvofazne strukture ima vrlo specifične karakteristike, pruža maksimalnu efikasnost aktivnih sastojaka. Inkapsulirani u mikrosfere aktivni sastojci prodru u dublje slojeve kože, obezbeđujući snažan regenarativni efekat i sprečavanje prevremenog starenja kože.

 

ANTI-AGE SERUMI (ampule lepote od 10 ml sa pipetom) ruska prirodna kozmetika FLORESAN sa sluzom puža, biljnom placentom, hilaluronskom kiselinom i kolagenom su brzo rešenje za složene probleme korekcija kontura lica: ispravlja bore, vraća elastićnost koži. Preparati sa visokim sadržajem aminokiselina pomažu da se sintetiše kolagen i unaprede regenerativni procesi u ćelijama kože. Koža se obnavlja , postaje glatka i elastićna. Efekat je kao posle tretmana u salonu. Lice izgleda negovano,sveže i blistavo. Podmlađuje kožu,stimuliše sintezu kolagena, hrani i hidrira.

 

 

                                                                                                                                                                                     

heart Podelite na društvenim mrežama heart