Natural Wealth proizvodi za celu porodicu

 

 

 

 

Natural Wealth® dodaci ishrani deo su palete NBTY Inc. – vodećeg svetskog proizvođača dijetetskih proizvoda, prisutnog u 88 zemalja sveta. Na svetskom tržištu je prisutan preko 35 godina, a ponosi se primenom strogih standarda, inovativne tehnologije i najnovijih znanja iz oblasti nutricionizma i medicine. 

 

Na našem tržištu se nalazi preko 50 različitih preparata iz linije Natural Wealth® koji zadovoljavaju specifične potrebe – od dečjeg doba do zlatnih godina. Svi proizvodi podležu strogim kontrolama sirovina i proizvodnog procesa pa se na policama apoteka nalaze registrovane, odobrene i strogo kontrolisane formule. Trudimo se da Vam ponudimo vrhunski kvalitet po konkurentnim cenama.
Osobe koje vode računa o svom zdravlju znaju da je pravilna ishrana ključ dobrog zdravlja. Upravo iz tog razloga nije svejedno za koje se preparate odlučiti, a kvalitet treba da bude vrlo važna činjenica pri donošenju odluke. Ukoliko izaberete preparate iz palete Natural Wealth® ne možete da pogrešite – bilo da je reč o kvalitetu, pakovanju, ambalaži ili ceni.

 

 

Natural Wealth proizvodi

Multilac kapsule a10

NW Glukozamin 1000 a60

NW Ginkgo forte

NW ABC plus ultra

NW Omega 3-6-9

Ukoliko ste zadovoljni sa Natural Wealth proizvodima, podelite da vide i vaši prijatelji!