Mustela prirodna nega u Webapoteci

 

Mustela kao stručnjak za negu kože deteta već duže od 60 godina, neprekidno sprovodi istraživanja kako bi u svoje formule uključila najnovija naučna otkrića i na najbolji način ispunila očekivanja mladih roditelja. Mustela je stalnoj saradnji sa naučnicima i zdravstvenim radnicima, pa tako može ponuditi još bolje proizvode za negu kože, savršeno prilagođene potrebama kože beba, trudnica i mladih majki.

 

NEGA ZA MAME I TRUDNICE

Tokom trudnoće i nakon porođaja vaše telo preživljava velike promene koje ostavljaju tragove na vašoj koži. Mustela 9 meseci je prva i kompletna linija proizvoda posebno stvorenih za kožu mama i trudnica

 

SVAKODNEVNA NEGA ZA BEBE

Osetljiva i nezrela koža vaše bebe bogata je jedinstvenim potencijalom matičnih ćelija. Kako bi ovaj vredan potencijal sačuvala, Mustela je preformulisala sastav svojih proizvoda Mustela Bébé sa novim, još prirodnijim formulama obogaćenim ekskluzivnim aktivnim sastojkom: Avocado Perseose®.

 

NEGA KOŽE ZA BEBE I DECU

Nezrela i osetljiva bebina koža može povremeno ili često da bude podložna iritacijama. Razvijeni u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima, proizvodi linije Mustela Dermopedijatrija posebno su stvoreni za otklanjanje ovih problema, ostavljajuću kožu vaše bebe zdravom, mekom i sa dugotrajno prijatnim osećajem.

 

Mustela proizvodi

Multilac kapsule a10

Mustela Krema protiv strija

Mustela Dermatološki gel za novorođenčad

Mustela STELATOPIA emolijentna krema

Mustela STELATRIA krema

Ukoliko ste zadovoljni sa Mustela proizvodima, podelite da vide i vaši prijatelji!