Cell-1 prolećna akcija

 

 

 

Cell-1 prolećna akcija od 30.03.2016. do 20.06.2016., ponuda važi dok traju zalihe.

Pakovanje sadrži: 2 Cell-1 gela u promo pakovanju + 1 Cell-1 krema za ruke GRATIS
 
 
Regenerišuća nega kože sa ekstraktom puža
 

Cell-1 je jedinstveni gel za Vašu negu kože. 100% iz Švajcarske. Gel za kožu sa ekstraktom puža regeneriše kožu intenzivno. Cell-1 bazira se na efikasnoj formuli koja je razvijena da bi se vidno poboljšao izgled kože sa ožiljcima, bubuljicama, flekama i tragovima rastezanja kože.

Cell-1 neguje zrelu kožu, ublažava bore, redukuje nečistoće u koži i sprečava nastajanje novih. Svojim zatezajućim dejstvom, Cell-1 sužava pore i daje Vašoj koži čist, zdrav i ujednačen izgled kože.

 

Ekstrakt puža u Cell-1

 

Tajna Cell-1 jeste u njegovom osnovnom sastojku, ekstraktu puža. On je već kod starih Grka i Rimljana bio poznat po svojim lekovitim i umirujućim svojstvima. Kozmetički interes za ekstrakt puža izazvan je iskustvom radnika na farmama za uzgoj puževa. Ruke radnika bile su posebno meke i posekotine su vrlo brzo zaceljivale, bez stvaranja ožiljaka ili nastajanja infekcija.

 

Cell-1 ekstrakt puža dobija se na prirodan način iz puža Helix Aspersa Muller. Sam puž koristi ovaj ekstrakt da bi obnovio svoje tkivo i rekonstruisao svoju oštećenu kućicu. Na isti način ekstrakt puža deluje i na ljudsku kožu, tako što se koža intenzivno regeneriše nastankom proteina u ćelijama kože.

Kompleksna kombinacija aktivnih sastojaka sluzi puža sadrži alantoin, elastin, kolagen, vitamine, minerale i prirodnu glikolnu kiselinu koja kao piling deluje na stare, oštećene ćelije kože i obnavlja ih prirodno i blago.

 

Podelite ovu vest da vide i Vaši prijatelji.