BiotechUSA proizvodi za sportiste i rekreativce

 

Proteini

Proteini (belančevine) su sastavljeni od aminokiselina...U prirodi nalazimo i proteine u čiji sastav ulazi čak nekoliko desetina ili stotina aminokiselina. Proteini ulaze u sastav svih mišića kostiju, kože, unutrašnjih organa i dr, regulišu aktivnost ćelija, kao i brzinu svih biohemijskih reakcija, imaju i zaštitnu i transportnu ulogu, ali svakako ono što je nama najbitnije je njihova gradivna uloga – tj.treba ih svatiti kao gradivni materijal za naše mišiće bez kojih je nemoguć njihov oporavak i izgradnja. Zbog svega pomenutog, neophodno je obezbediti organizmu dovoljnu količinu proteina.

 

Vitamini i minerali

Zdravlje čoveka umnogome zavisi od količine vitamina i minerala koje dobija ishranom. Ove supstance naš organizam ne može da proizvede, a u isto vreme one su od vitalnog značaja za njegovo funkcionisanje. Potrebe sportista znatno su veće od potreba prosečnog čoveka i to je glavni razlog zašto sportisti pristupaju suplementaciji vitaminima i mineralima. Uključene su u metaboličke procese, formiranje krvi i ćelijskih membrana, rad srčanog mišića i razvoj mozga, a pored toga povećavaju i imunitet. Zajedno s brojnim enzimima, vitamini i minerali obezbeđuju pravilno funkcionisanje organizma.

 

Sagorevači masti

Bilo da želite da smršate koji kilogram, ili želite da postignete vrhunsku mišićnu definiciju, preparati koji vam mogu olakšati put ka ostvarivanju vašeg cilja su sagorevači masti, ili na engleskom fat burn-eri. U osnovi svakog programa za redukciju telesne težine odn. mišićnu definiciju - tj. skidanje potkožnog masnog tkiva se nalazi ishrana. Odmah posle nje dolazi kvalitetan trening kao potpora. Zatim su tu i dodaci ishrani, između ostalog i sagorevači masti, koji su tu da vam pomognu da ubrzate metabolizam, efikasnije trošite masti na treningu, ubrzaju detoksikaciju organizma, podižu vaše treninge na viši nivo, smanjuju apetit, izbacuju višak vode iz organizma, a određeni sagorevači sadrže sastojke koji su inače veoma blagotvorni za zdravlje.

 

Aminokiseline

Aminokiseline su osnovni gradivni elementi proteina.Vrednost proteina koji se nalaze u namirnicama biljnog i životinjskog porekla procenjuje se na osnovu aminokiselinskog sastava.
Aminokiseline koje se sintetišu u organizmu nazivaju se neesencijalne, dok se aminokiseline koje naš organizam nije u mogućnosti da sintetiše nazivaju esencijalne aminokiseline i stoga ih je neophodno unositi putem ishrane.

 

BiotechUSA proizvodi

 

Multilac kapsule a10

Thermo Drine Liquid

Protein express

Arthro Guard liquid

Mega Amino 3200 - 500 tbl.

Ukoliko ste zadovoljni sa BiotechUSA proizvodima, podelite da vide i vaši prijatelji!