Maxiderma balzam za ruke

Maxiderma balzam za ruke
Maxiderma balzam za ruke
Šifra:
25584102
Cena:665,00 RSD

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

Maxiderma balzam za ruke 56g
Maxiderma krema za ruke sa svojom hranljivom formulom predstavlja savršen tretman za negu ruku, čak i za hidrataciju i omekšavanje jako suve i grube površine ruku.

Među sastojcima najveći hidrantni efekat imaju maslinovo ulje i 10% Uree. Urea je prirodni ovlaživač kože. Ona oponaša prirodne procese kože, tako što smanjuje gubitak vode iz kože, ubrzava obnavljanje ćelija i time pomaže u regeneraciji i ubrzava razlaganje mrtvih ćelija kože. Kao rezultat , dolazi do normalizacije sposobnosti kože da veže vodu i suve ruke će ponovo postati mekane i hidrirane.

Maxiderma balzam za ruke:

  • Hranljiva formula na bazi 10% Uree
  • Klinički dokazana efikasnost
  • Pogodan za suvu i osetljivu kožu
  • Bez parabena

Uputstvo za upotrebu:

Nanesite na ruke 2-3 puta dnevno. Kada se koža oporavi, nastavite da koristite Maxidermu u cilju održavanja kože vlažnom i mekom. Preporučuje se isključivo za odrasle i za decu iznad 12 godina. Ne korisitite na izlomljenoj, oštećenoj koži! Prekinite sa upotrebom u slučaju pojave lokalne iritacije ili osipa. Sadrži 10% Uree, prirodnog ovlaživača kože. Izbegavajte kontakt sa očima! Samo za spoljnu upotrebu. Držite van domašaja dece! Čuvati na temperaturi između 10-30 °C. Sadrži hipoalergeni i bezalkoholni miris.

Sastojci:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Triethanolamine, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Carica Papaya (Papaya) Fruit Juice, Ethylhexylglycerin

Proizvođač: 
DERMATONICS LTD

Slični proizvodi