Maxiderma balzam za pete

Maxiderma balzam za pete
Maxiderma balzam za pete
Šifra:
25584101
Cena:810,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje

Maxiderma balzam za pete i stopala 56g
Maxiderma balzam za pete i stopala obezbeđuje odgovarajuću negu stopala.

Ispucale pete - rešenje za Vaša stopala

Klinički je dokazano dejstvo na kožu suvih, grubih i ispucalih peta i stopala. Sadrži 25% Uree, koja pomaže u odstranjivanju izumrlih slojeva kože, i kao naučno, i od strane lekara dokazano sredstvo za hidriranje, povećava sposobnost održavanja vlažnosti kože.

Preporučuje se da balzam za pete i stopala koristite svakodnevno kao preventivni hidratant kože, koji će Vaša stopala učiniti glatkim, mekim i savršeno hidriranim.

Maxiderma balzam za pete i stopala sadrži 25% Uree, supstance koja povećava nivo hidracije kože tako što povećava sposobnost preuzimanja vode iz dermisa i kapacitet stratum korneuma da veže vodu. Urea dokazano smanjuje transepidermalni gubitak vode, stvarajući barijeru i povećavajući kapacitet kože da veže vodu.

Pogodno i za dijabetičare

 

Maxiderma balzam za pete i stopala pruža medicinski efikasan tretman i za dijabetičare. Naš balzam za pete i stopala je pogodan za tretman suvih, tvrdih i ispucalih stopala kod dijabetičara. Dijabetesna stopala su često anhidrotična ( stanje od koga pati 82,1 % dijabetičara a manifestuje se u vidu crvenih, ispucalih stopala ili u vidu svraba). Anhidrozu prouzrokuje loša periferna cirkulacija, koja kožu čini suvom i ispucalom. Tretman ispucalih stopala u ranoj fazi može dovesti do značajnog smanjenja kasnijih komplikacija, dok propust blagovremenog tretmana može dovesti i do amputacije

Maxiderma balzam za pete i stopala:

  • Vidljivi rezultati već posle 3 dana!
  • Hranljiva formula na bazi 25% Uree
  • Medicinski dokazana efikasnost
  • Stopala čini glatkim, mekim i savršeno hidriranim
  • Pogodno i za dijabetičare
  • Bez parabena

Uputstvo za upotrebu:

Operite,zatim osušite Vaša stopala! Nanesite balzam ujutro i uveče na grubu, tvrdu i anhidrotičnu kožu stopala, minimalizujući na taj način rizik od pucanja kože. Kada je koža obnovljena, nastavite da koristite Maxidermu da očuvate kožu hidriranom i mekom. Deca ne smeju koristiti balzam. Ne koristite na izlomljenoj, oštečenoj koži! Prekinite sa daljim korišćenjem proizvoda ako se javi crvenilo ili osip posle upotrebe! Sadrži 25% Uree , prirodnog ovlaživača kože. Izbegavajte kontakt sa očima! Samo za spoljnu upotrebu! Držite van domašaja dece! Čuvati na temperaturi ispod 30 °C! Sadrži hipoalergeni i bezalkoholni miris.

Sastojci:

Aqua, Urea, Lanolin, Petrolatum, C12-15 Alkyl Benzoate, Acrylates Copolymer, Cera Alba, Dimethicone, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Parfum

Proizvođač: 
DERMATONICS LTD

Slični proizvodi