Flexitol balzam za ruke

Flexitol balzam za ruke
Šifra:
25584102
Cena:570,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Flexitol balzam za ruke 56g
Flexitol balzam za ruke, medicinski dokazano pruža efikasnu, dugotrajnu 1 brzu hidrataciju, ublažavajući simptome blagog dermatitisa, ekcema i psorijaze na rukama. (Simptomi poput: vrlo suve kože, ispucale kože, crvenila ili svraba).

Ova vrlo efikasna formula sadrži mešavinu uree i emolijenata i kreirana je kao nemasna i lako upijajuća radi bolje hidratacije kože, tako da možete osetiti da deluje još od prvog dana. Molimo Vas da pre početka korišćenja pažljivo pročitate sve informacije iz uputstva za upotrebu. Pakovanje sačuvati.

 

NAČIN PRIMENE:

Za upotrebu na rukama. Preporučuje se odraslima i deci uzrasta iznad 12 godina. Ne koristite ukoliko je, pre prve upotrebe, pakovanje oštećeno ili otvarano. Operite i osušite ruke pre upotrebe. Nanesite dovoljnu količinu balzama za prekrivanje oštećenih područja, dva ili tri puta dnevno ukoliko je neophodno, i nežno utrljajte u kožu ruku. Nakon svake upotrebe, uvek vratite čep i zatvorite tubu. Ukoliko nakon 14 dana ne primetite značajnije poboljšanje, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.

 

MERE OPREZA:

Samo za spoljnu upotrebu. Ne nanositi na genitalno područje ili na druga osetljiva područja kože. Ne gutati. Ako se slučajno proguta, odmah zatražite savet lekara 1 ponesite sa sobom ambalažu kako biste pokazali koji je proizvod progutan. Izbegavajte kontakt sa očima. Izbegavajte kontakt ruke-oči odmah nakon korišćenja. Ne koristite ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Ne koristiti kod dece uzrasta ispod 12 godina, bez saveta lekara. Ukoliko ste trudni ili dojite, pre početka korišćenja, posavetujte se sa lekarom. Prestanite sa upotrebom ukoliko tokom korišćenja dodje do iritacije kože ili se pojavi osip.

 

MOGUĆA NEŽELJENA DEJSTVA:

Retko, mogu se pojaviti alergijske reakcije na koži, kao što je svrab, plikovi ili ljuštenje kože. Ukoliko primetite ova neželjena dejstva ili druge neželjene reakcije, prekinite korišćenje i posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom. Čuvati na temperaturi do 25°C. Čuvati u originalnom pakovanju. Ne koristiti nakon roka upotrebe istaknutog na pakovanju. Iskoristiti u roku od najduže 12 meseci od prvog otvaranja tube. Čuvati van vidokruga i domašaja dece. Bacite iskorišćeno pakovanje na bezbedan način.

 

SASTAV:

Precišćena voda, urea, lanolin, cetostearil alkohol, glicerin, dimetikon, tečno parafinsko ulje, gliceril monostearat, decil oleat, PEG- 20 stearat, fenoksietanol, natrijum PCA, Si buter, pantenol, tokoferil acetat, benzil alkohol, butil hidroksi toluen, parfem.

Proizvođač: 
THORNTON & ROSS
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi