Flexitol balzam za pete

Flexitol balzam za pete
Šifra:
25584101
Cena:735,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Flexitol balzam za pete 56g
Flexitol balzam za pete. Medicinski dokazan tretman za suva i ispucala stopala. Intenzivna hidratacija - Vrlo efikasan - Hrani kožu.

REZULTATI VIDLJIVI NAKON JEDNOG DANA. MOGU KORISTITI I DIJABETICARI.

Flexitol balzam za pete je namenjem tretiranju suve i ispucale kože peta i stopala. Vrlo efikasna formula koja sadrži 25% uree, kao i druge hranjive sastojke za kožu, kreirana tako da duboko prodire u kožu radi intenzivne hidratacije. Molimo Vas da, pre početka korišćenja, pažljivo pročitate uputstvo za upotrebu. Sačuvajte pakovanje u slučaju da je potrebno da uputstvo ponovo pročitate.

 

UPUTSTVO:

Za upotrebu na petama i stopalima. Preporučuje se odraslima i deci uzrasta iznad 12 godina. Ne koristite ukoliko je, pre prve upotrebe, zatvarač tube oštećen ili otvaran. Operite i osušite ruke pre i posle upotrebe. Nanesite dovoljnu količinu za prekrivanje oštećenog područja, dva puta dnevno, ujutru i uveče. Primenite balzam u dužini od oko 2 cm, i nežno utrljajte u kožu. Nakon svake upotrebe, uvek vratite čep i zatvorite tubu. Rezultati vidljivi nakon jednog dana. Ukoliko nakon 14 dana ne primetite značajnije poboljšanje, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.

 

MERE OPREZA:

Samo za spoljnu upotrebu na petama i stopalima. Ne gutati. Ako se slučajno proguta, odmah zatražite savet lekara i ponesite sa sobom ambalažu kako biste pokazali koji je proizvod progutan. Izbegavajte kontakt sa očima. Tretirana stopala mogu biti klizava. Budite vrlo pažljivi kada hodate po glatkim površinama. Može se pojaviti osećaj umerenog bola u dubokim pukotinama. Ne koristite ukoliko ste alergični na neki od sastojaka. Ne koristiti kod dece uzrasta ispod 12 godina, bez saveta lekara. Ukoliko ste trudni ili dojite, pre početka korišćenja, posavetujte se sa lekarom. Prestanite sa upotrebom ukoliko tokom korišćenja dode do iritacije kože ili se pojavi osip.

 

MOGUĆA NEŽELJENA DEJSTVA:

Retko, mogu se pojaviti alergijske reakcije, kao što je osip na koži, praćen plikovima i ljuštenjem kože. Veoma retko, može doći do zatamnjenja tretirane kože stopala noge. Ukoliko primetite ova neželjena dejstva ili druge neželjene reakcije, prekinite korišćenje 1 posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom, oni će vam reći šta treba da radite. Čuvati na temperaturi do 25°C. Čuvati u originalnom pakovanju. Ne koristiti nakon roka upotrebe istaknutog na kartonskoj kutiji. Iskoristiti u roku od najduže 12 meseci od prvog otvaranja tube. Čuvati van vidokruga i domašaja dece. Bacite iskorišćeno pakovanje na bezbedan način.

 

SASTAV:

Prečišćena voda, urea, lanolin, cetostearil alkohol, tečno parafinsko ulje, gliceril monostearat, decil oleat, PEG-20 stearat, čvrst parafin, fenoksietanol, natrijum PCA, Si buter, pantenol, tokoferil acetat, benzil alkohol, parfem.

Proizvođač: 
THORNTON & ROSS
For Kupindo: 
Ne
Aktivno: 
Ne
Besplatna isporuka: 
Ne
Warranty: 
Ne

Slični proizvodi