Sqanorm šampon protiv suve peruti

Sqanorm šampon protiv suve peruti
Šifra:
3282779277440
Cena:1.685,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Sqanorm šampon protiv suve peruti
Perut kože glave nastaje kada se normalno ljuspanje vlasišta ubrza, a taj proces može biti uzrokovan pojavom mikroorganizama na koži glave (najčešće gljivice tipa Malessezia).

Perut može biti suva (sitne ljuspe peruti padaju s glave i ostavljaju beličast trag na odeći) ili masna (ljuspe peruti su veće i prijanjaju uz vlasište pomoću sebuma koji se pojačano izlučuje).

Squanorm šampon protiv suve peruti uklanja suvu perut zahvaljujući kombinaciji aktivnih sastojaka i vlasište brzo vraća u ravnotežu.

Mikronizovani selen disulfid efikasno deluje na gljivice odgovorne za nastanak peruti i smanjuje mogućnost od ponovne pojave peruti. Ihtiol smiruje iritacije čime se smanjuju svrab i crvenilo vlasišta. Šampon je prijatan za korišćenje zahvaljujući kremastoj teksturi i nežnom mirisu, a kosa je posle pranja sjajna i mekana.

Način primene: Nanesite šampon na mokru kosu i nežno umasirajte. Isperite. Ponovite postupak i ostavite na kosi do 3 minuta. Dobro isperite.

Za optimalan rezultat koristite dva puta nedeljno, 6 nedelja uzastopno. Kako biste održali rezultate nastavite sa primenom Ducray Elution šampona.

Upozorenje: Šampon sadrži selen disulfid. Ne nanosite na sluzokože ili na oštećenu kožu. Izbegavajte kontakt s očima. Ako dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom.

Proizvođač: 
Pierre Fabre

Slični proizvodi