Max Medica

Multi B Complex

Multi B Complex

Multi B komplex je kompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa.
220,00 RSD
Pivski kvasac

Pivski kvasac

PIVSKI KVASAC Pomoćiće vam da se osećate odmornije i da imate više energije, posebno ako imate pojačan psihofizički napor, anemiju, ili češće konzumirate alkohol.
295,00 RSD
Zeleni čaj

Zeleni čaj

ZELENI ČAJ Zeleni čaj će vam pomoći da smanjite arterijski pritisak, jer deluje umirujuće i poboljšava izbacivanje tečnosti.
295,00 RSD
Jabukovo sirće + C

Jabukovo sirće + C

Jabukovo sirće+C će vam pomoći da vratite energiju ako ste anemični jer nadoknadjuje gvožđe, koje se bolje iskorišćava u prisustvu vitamina C, a snižava i krvni pritisak
330,00 RSD
Osteo Prevent

Osteo Prevent

OSTEO PREVENT Kompleks Ca, Mg, P, vitamina D3 i vitamine B (iz prirodnog izvora - pivskog kvasca), pomoći će vam u čuvanju koštane mase.
396,00 RSD
Imuno C plus

Imuno C plus

Imuno C plus je prirodni dijetetski proizvod koji poboljšava stanje imunog sistema i omogućuje bolju odbгanu organizma od infekcija.
460,00 RSD
ProNerv

ProNerv

ProNerv će vas dejstvom aktivnih sastojaka matičnjaka i valerijane umiriti i tako smanjiti arterijski pritisak koji je posledica napetosti.
475,00 RSD
Ginko Max

Ginko Max

Ginko max će vam poboljšati cirkulaciju i pamćenje a smanjiti zaboravljanje.
497,00 RSD
Echinacea

Echinacea

Echinacea će poboljšati imunitet vaših disajnih puteva i pomoći vam da ublažite respiratornu infekciju ako je imate, ili da smanjite šansu da je dobijete.
570,00 RSD
Ginko B Neuro

Ginko B Neuro

Ginko B neuro Dijetetski proizvod koji svojim sinergističkim delovanjem ekstrakta ginko bilobe, vitamina b6, b12 i folne kiseline povoljno utiče nа moždanu cirkulaciju i nа razvoj nervnih ćеliја.
605,00 RSD
Omega 3

Omega 3

Omega 3 1000mg će vam pomoći da smanjite nivo lošeg holesterola i trigliceriga u krvi, a povećate nivo dobrog holesterola i tako zaštitite svoje krve sudove od ateroskleroze i drugih kardiovaskularnih oboljenja i neuroloških, a smanjiće vam i bolove u zglobovima ako imate artritis.
612,00 RSD
Meno Flavon

Meno Flavon

Ako ste u menopauzi ublažiće vam tegobe (nalete vrućine, nervozu, nesanicu) i smanjiti rizik od nastanka kardiovaskularnih i malignih oboljenja.
633,00 RSD
Prostasin

Prostasin

Prostasin će vam pomoći da manje mokrite noću. Takođe smanjuje i šansu da dobijete urinarnu infekciju jer smanjuje otežano mokrenje.
655,00 RSD
Omega 3 max a60

Omega 3 max a60

Omega 3 max 1000mg će vam pomoći da smanjite nivo lošeg holesterola i trigliceriga u krvi, a povećate nivo dobrog holesterola i tako zaštitite svoje krve sudove od ateroskleroze i drugih kardiovaskularnih oboljenja i neuroloških, a smanjiće vam i bolove u zglobovima ako imate artritis.
790,00 RSD
B12 Neuro Max

B12 Neuro Max

B12Neuro Max Sinergističko delovanje B12, folne kiseline i biotina poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem.
792,00 RSD
Good bye kilogram

Good bye kilogram

GOOD BYE Kilogrami Pomoćiće vam da smanjite telesnu masu i nivo holestrerola i triglicerida, čime smanjujete i rizik od kardiovaskularnih oboljenja.
865,00 RSD
Coenzim Q10

Coenzim Q10

CoenzimQ10 će vam pomoći da se osećate manje umorno i bolje iskoristite energiju.
1.296,00 RSD