Max Medica

Multi B Complex

Multi B Complex

Multi B komplex je kompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa.
275,00 RSD
Zeleni čaj

Zeleni čaj

ZELENI ČAJ Zeleni čaj će vam pomoći da smanjite arterijski pritisak, jer deluje umirujuće i poboljšava izbacivanje tečnosti.
295,00 RSD
Jabukovo sirće + C

Jabukovo sirće + C

Jabukovo sirće+C će vam pomoći da vratite energiju ako ste anemični jer nadoknadjuje gvožđe, koje se bolje iskorišćava u prisustvu vitamina C, a snižava i krvni pritisak
330,00 RSD
Pivski kvasac

Pivski kvasac

Pomaže regeneraciju kose i kože, vraća energiju i snagu, pomaže rad srca.
330,00 RSD
Osteo Prevent

Osteo Prevent

OSTEO PREVENT Kompleks Ca, Mg, P, vitamina D3 i vitamine B (iz prirodnog izvora - pivskog kvasca), pomoći će vam u čuvanju koštane mase.
396,00 RSD
Imuno C plus

Imuno C plus

Imuno C plus je prirodni dijetetski proizvod koji poboljšava stanje imunog sistema i omogućuje bolju odbгanu organizma od infekcija.
460,00 RSD
Ginko Max

Ginko Max

Ginko max će vam poboljšati cirkulaciju i pamćenje a smanjiti zaboravljanje.
497,00 RSD
ProNerv

ProNerv

ProNerv će vas dejstvom aktivnih sastojaka matičnjaka i valerijane umiriti i tako smanjiti arterijski pritisak koji je posledica napetosti.
505,00 RSD
Echinacea

Echinacea

Echinacea će poboljšati imunitet vaših disajnih puteva i pomoći vam da ublažite respiratornu infekciju ako je imate, ili da smanjite šansu da je dobijete.
570,00 RSD
Ginko B Neuro

Ginko B Neuro

Ginko B neuro Dijetetski proizvod koji svojim sinergističkim delovanjem ekstrakta ginko bilobe, vitamina b6, b12 i folne kiseline povoljno utiče nа moždanu cirkulaciju i nа razvoj nervnih ćеliја.
605,00 RSD
Meno Flavon

Meno Flavon

Ako ste u menopauzi ublažiće vam tegobe (nalete vrućine, nervozu, nesanicu) i smanjiti rizik od nastanka kardiovaskularnih i malignih oboljenja.
633,00 RSD
Prostasin

Prostasin

Prostasin će vam pomoći da manje mokrite noću. Takođe smanjuje i šansu da dobijete urinarnu infekciju jer smanjuje otežano mokrenje.
655,00 RSD
B12 Neuro Max

B12 Neuro Max

B12Neuro Max Sinergističko delovanje B12, folne kiseline i biotina poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem.
792,00 RSD
Coenzim Q10

Coenzim Q10

CoenzimQ10 će vam pomoći da se osećate manje umorno i bolje iskoristite energiju.
865,00 RSD
Good bye kilogram

Good bye kilogram

GOOD BYE Kilogrami Pomoćiće vam da smanjite telesnu masu i nivo holestrerola i triglicerida, čime smanjujete i rizik od kardiovaskularnih oboljenja.
865,00 RSD