You are here

ESI

Kompanija ESI s.p.a je, već 40 godina, jedan od vodećih evropskih proizvođača dijetetskih dodataka ishrani, fitoterapijskih i kozmetičkih proizvoda. Osnovao ju je sadašnji predsednik, Antonio Maria Galleano, 1975. godine. 

 

Fabrika se nalazi u Albisola Marini, kod Savone (Italija), i prostire na 19.000 kvadratnih metara, od čega je 10.000 kvadratnih metara namenjeno proizvodnim pogonima, a preostali deo se koristi u administrativne i komercijalne svrhe. Kompanija trenutno ima 70 zaposlenih.

 

Proizvodni pogoni kompanije su na najvišim nivoima kvaliteta.

 

www.bgbitaliana.rs

 

Citrolinea Max
Citrolinea Max

Citrolinea Max

Dijetetski dodatak ishrani čiji je sastav namenjen ubrzavanju metabolizma, korišćenju i sagorevanju masti iz masnih naslaga u organizmu i pretvaranju lipida u masne kiseline i energiju.
790,00 RSD
Rigenforte kapsule a30
Rigenforte kapsule a30

Rigenforte kapsule a30

Dijetetski dodatak ishrani sa Biotinaxom, vitaminima, mineralima i aminokiselinama, koristan za oštećenu kosu, nokte i kožu. Rigenforte kapsule su patentirana tehnologija komapnije ESI® s.p.a. Svaka kaspula, sa odloženim delovanjem, sadrži 4 male tablete.
730,00 RSD
Ananas
Ananas

Ananas

Dijetetski suplement (dodatak ishrani) na bazi ananasa koji povoljno utiče na varenje i izbacivanje tečnosti iz organizma pa se tradicionalno koristi kao prirodna pomoć za mršavljenje i eliminaciju celulita.
608,00 RSD
Erbaven flasteri

Erbaven flasteri

Proširene vene i slaba mikrocirkulacija
699,00 RSD
Erbaven gel

Erbaven gel

Gel na bazi posebno odabranih biljnih ekstrakata divljeg kestena, ginkgo bilobe, ananasa, centele, aloje, nane, ruskusa, borovnice, arnike i đumbira.
691,00 RSD
Erbaven retard

Erbaven retard

Erbaven je dijeteski suplement (dodatak ishrani) sa vitaminom C i ekstraktima divljeg kestena, vinove loze, azijske centele, ruskusa i borovnice koji povoljno utiču na vensku cirkulaciju i koristi za olakšavanje tegoba vezanih za osećaj umornih i teških nogu.
864,00 RSD
Melatonin

Melatonin

Za lakše i brže uspavljivanje i kvalitetniji san zaslužan je melatonin.
560,00 RSD
Glukozamin 500

Glukozamin 500

Svakodnevni napor kojem su izloženi svi naši zglobovi vremenom dovodi do smanjenja tankog sloja hrskavice koji je neophodan za amortizaciju pokreta.
1.075,00 RSD
Aloe fresh spray

Aloe fresh spray

Aloe fresh® sprej - osveživač daha 15ml Aloja, ulje čajevca i grejpfrut Aloe fresh sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu.
460,00 RSD
Ten herbs

Ten herbs

Ten herbs tablete su dijetetski suplement (dodatak ishrani) na bazi sinergijske mešavine biljaka u prahu - krušine, aloje, morača, sene, glicirize, lincure, maslačka, alpske krušine, rabarbare i očajnice.
600,00 RSD
Rigenforte šampon

Rigenforte šampon

Rigenforte šampon, za svakodnevnu upotrebu, namenjen je sprečavanju procesa proređivanja kose i preteranog opadanja. Pogodan je za tanku i oštećenu kosu, poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštećenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu.
800,00 RSD
Coral Calcium max

Coral Calcium max

Coral calcium max Dodatak ishrani ( dijetetski suplement ) sa kalcijumom, magnezijumom, vitaminom D3 i fosilnim koralom.
864,00 RSD
Rigenforte koncentrovani losion u ampulama

Rigenforte koncentrovani losion u ampulama

Upotrebom ovog, specijalno formulisanog, koncentrovanog losiona zaustavlja se dalji gubitak kose i njeno proređivanje. Rigenforte losion je koncentrovani, hidroalkoholni rastvor.
2.448,00 RSD
Normolip 5

Normolip 5

Normolip 5 5 prirodnih aktivnih komponenti koje, uz kontrolisanu ishranu, utiču na smanjenje nivoa holesterola i triglicerida:
806,00 RSD
Fermental forte

Fermental forte

Fermental forte Svaka doza probiotika Fermental forte sadrži 20 milijardi probiotskih bakterija, prebiotike (fruktooligosaharide), ekstrakt aloje i vitamine B1, B2, B6 i B12.
965,00 RSD

Stranice