Crea Flash

Crea Flash
Šifra:
bc-764549
Cena:1.980,00 RSD
Crea Flash pulv.
Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha

-Višefazni kreatinski kompleks
-Sadrži vitamine B6, B12, B3
-Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha
-Maksimalna apsorpcija kreatina
-Direktno povećanje performansi
-Povećava mišićnu snagu

 

Da li ste ikada sebi postavili pitanje kako da dođete do još snage kada ste icrpeli sve svoje rezerve baveći se fizički zahtevnim sportom? Crea Flash, je savršena kombinacija koja će vam dati odlučnost i snagu, napravljena samo za vas. Zbog njegovog direktnog efekta na povećanje snage, možete pokazati svoj maksimum u teretani. Glavni sastojak proizvoda je kreatin, koji povećava fizičke performanse tokom ponavljanja vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Crea Flash je specijalan oblik kreatina, višefazni kreatinski kompleks, jako važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina koji imaju dugoročni uticaj.

 

Funkcionalni vitamini koji se nalaze u proizvodu, kao što su vitamin B3, vitamin B12 i vitamin B6, doprinose smanjenju umora, što poboljšava performanse tokom treninga. Gvožđe i vitamin B12 koji se nalaze u proizvodu doprinose optimizaciji krvotoka, što poboljšava metaboličko snabdevanje mišića.

 

Preporučujemo Crea Flash ukoliko:

-se bavite sportom u kom je dodatna snaga neophodna brzo i u trenutnku, kao što su treninzi sa opterećenjem i razni vidovi atletskih sportova.
-ako ste vrhunski sportista tokom priprema i kampova obuke
-ako preferirate proizvode u obliku praha

 

Crea Flash je aromatizovana kreatinska formula, koja se lako dozira i sadrži višefazni kreatinski kompleks da bi povećao fizičke performanse tokom ponavljanih vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Drugi funkcionalni vitamini dugoročno poboljšavaju performanse tokom vežbanja, proizvod takođe sadrži druge specijalne sastojke kao što su AMP (nukleotid), ribozu (ugljeni hidrat) i alfa lipoinsku kiselinu (antioksidant).

 

Preporučena upotreba: Razmutiti 8g praška (2 pune merice ili 1 supena kašika) u 300 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga.

 

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za izgradnju čiste mišićne mase, preporučujemo da BUS Crea Flash koristite u kombinaciji sa BUS liquid amino kiselinama, koje ćete konzumirati ujutru pre doručka, neposredno pre treninga uzmite dozu BUS Crea Flash-a, a nakon treninga konzumirajte šejk napravljen od merice BUS Iso Whey zero proteina I 15g maltodekstrina, kako bi nahranili mišiće I nadoknadili energiju. Pre spavanja, preporučujemo dozu SCI Night pro proteina, kako bi vaši mišići bili nahranjeni I tokom noći.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Proizvođač: 
BioTechUSA

Slični proizvodi