Creatine tablete

Creatine tablete
Šifra:
bc-764650
Cena:1.940,00 RSD
Creatine tablete 200 kom 5+1 GRATIS
KREATIN tablete, ukus limuna dodatak ishrani na bazi kreatina i vitamina C, namenjen sportistima koji intenzivno treniraju, tablete za žvakanje osvežavajućeg ukusa limuna, 4,4 g čistog kreatin-monohidrata po dozi, povećanje mišićne snage, povećanje izdržljivosti.

Za sve one kojima je dosadio kreatin u prahu, koji vole da probaju nešto drugačije, BiotechUSA je omogućio kreatin-monohidrat u obliku tableta za žvakanje sa ukusom limuna. Pogodne su za korišćenje bilo gde, bilo kada, čak i tokom treninga.

Kreatin je neproteinska aminokiselina, a benefiti ovog suplementa su poznate već dugi niz godina. Kreatin monohidrat povećava aerobnu razgradnju glukoze (gorivo u mišićnim ćelijama), a smanjuje stvaranje mlečne kiseline koja je glavni uzrok umora i mišićne slabosti, tako da doprinosi ubrzanom oporavku nakon treninga i fizičkog stresa. Smatra se ergogenim sredstvom, odnosno sredstvom koje poboljšava sportske performanse.

Najveći deo kreatina koji uđe u ćeliju se metaboliše do fosfokreatina koji je glavni izvor goriva za regeneraciju ATP-a (adenozin trifosfat) kao izvora energije.Tokom intenzivnih i kratkotrajnih aktivnosti troši se velika količina energije dobijena razgradnjom ATP-a do ADP-a (adenozin difosfat). Za novu količinu energije, potrebno je što pre regenerisati ATP, a fosfor koji nam treba ćemo obezbediti iz fosfokreatina koji je zbog ovoga ograničavajući faktor za snagu i performansu mišića.

Tokom suplementacije kreatinom dolazi do povećanja telesne mase zbog stimulacije stvaranja mišićne mase i/ili zadržavanja vode, dok količina masti opada.

Pakovanje: 200 tableta (40 porcija); Neto masa540 g Jedna porcija sadrži 5 tableta.

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivna vrednost

Po dozi (5 tableta)

Na 100 g

Energija

61 kJ/15 kcal

605 kJ/145 kcal

Proteini

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

50 g

50 g

-od čega šećeri

0.02g

0.17 g

Masti

0.15g

1.5 g

-od čega zasićene

0.14 g

1.4 g

Sastav proizvoda:

Sastojci

Po dozi (5 tableta)

Na 100 g

Kreatin monohidrat

4.6 g*

g*

Vitamin C

(L-askorbinska kiselina)

78 mg

775 mg

* Referentni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: Kreatin monohidrat (45,5%), kiselina (limunska kiselina), aroma, sredstvo protiv zgrudvavanja (magnezijum-stearat, silikon dioksid), L-askorbinska kiselina (0.8%), zaslađivać (sukraloza); Preporučena upotreba: uzeti jednu dozu (5 tableta za žvakanje) dnevno.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju mleko, jaja, gluten, soja, ljuskari, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

Upozorenje: Sadrži poliole, prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat. Pre upotrebe konsultovati lekara/ nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.Čuvati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani;

Način čuvanja: Nakon otvaranja, čuvati proizvod dobro zatvoren, na temperaturi 5 – 25°C, zaštićen od vlage, direktnog delovanja toplote ili sunčevog zračenja

Najbolje upotrebiti: do datuma utisnutog na pakovanju (dan/mesec /godina). Nakon otvaranja, intenzitet ukusa se može promeniti vremenom.

Serija: označeno na pakovanju (LOT broj)

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 10294/2017 od 10.03.2017. god.

Proizvođač: 
BioTechUSA

Slični proizvodi