Eucerin krem-gel posle sunčanja

Eucerin krem-gel posle sunčanja
Šifra:
12827777
Cena:1.250,00 RSD

U cenu je uračunat iznos PDV-a

Eucerin Umirujući krem-gel za osetljivu kožu posle sunčanja 63850
Nega za lice i telo posle sunčanja. Za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Umiruje kožu koja je bila izložena suncu.

Eucerin Umirujući krem-gel za osetljivu kožu posle sunčanja je preparat namenjen za negu osetljive kože i kože sklone alergijama na sunce. Ona umiruje kožu koja je bila izložena suncu i pomaže joj da se regeneriše.
Inovativnu antioksidativna zaštitu pruža Alfa-glukozilrutin koji neutrališe slobodne radikale – ključne okidače osetljivosti i alergija. Formula takođe sadrži Likokalkon A koji umiruje kožu i stimuliše regeneraciju.
Umirujući krem-gel za osetljivu kožu posle sunčanja je bez parfema kako bi se rizik iritacije smanjio na minimum. Ima prijatnu teksturu i klinički i dermatološki je dokazano pogodan za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama.

1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu  koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.

 

DEJSTVO

Umiruje, hladi i regeneriše kožu sklonu alergijama na sunce. Stvara antioksidativno skladište i pruža ćelijama dokazanu zaštitu od slobodnih radikala.

 

NAČIN UPOTREBE

Nanesite veću količinu na oštećenu kožu nakon izlaganja suncu. Izbegavajte dodir sa očima. Nije za primenu kod male dece.

 

SASTAV

Voda   
Glicerin   
Alcohol Denat   
Butylene Glycol   
Tapioca Starch   
C12-15 Alkyl Benzoate   
Glycine   
Sodium Citrate   
Cyclomethicone   
Caprylic/Capric Triglyceride   
Octyldodecanol   
Dicaprylyl Ether   
Citric Acid   
Xanthan Gum   
Glucosylrutin   
Isoquercitrin   
Glycyrrhiza Inflata Root Extract   
Tocopherol   
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer   
Dimethiconol   
Ethylhexylglycerin   
Benzoic Acid

Proizvođač: 
Beiersdorf

Slični proizvodi