Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamnija + Eucerin Hyaluron-Filler Krema oko očiju

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamnija + Eucerin Hyaluron-Filler Krema oko očiju
Šifra:
764301
Cena:3.410,00 RSD
Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamnija + Eucerin Hyaluron-Filler Krema oko očiju
Više od nege protiv starenja: popunjava bore i trenutno koriguje ten Dnevna krema protiv bora sa pigmentima koji ujednačavaju tamniji i maslinast ten i daju blistav izgled.

CC krema omogućava korekciju tena. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetlija nijansa ne samo da koriguje, ona takođe  pruža i efikasnu negu protiv bora.

Nega protiv bora: Ova  formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca kako bi se delovalo na uzrok pojave bora, dok biološki aktivni glicin saponin potpomaže prirodno postojeću proizvodnju hijaluronske kiseline koja popunjava bore u koži. SPF 15 + UVA zaštita efikasno sprečavaju prerano starenje kao i uticaj UV zraka na postojeće bore. Koža je primetno glatka.

Korekcija tena: svetlija nijansa pigmenata ujednačava boju tena, trenutno korigujući izgled kože. Glatko pokriva kožu, bez pojave linija i pruža odličnu osnovu za podlogu (ukoliko je neophodno dodatno pokrivanje) kao i za nanošenje ostale šminke.  

Eucerin Hyaluron-Filler CC  krema svetlije nijanse ima nemasnu teksturu, koju koža upija i može se koristiti ili umesto, a takođe i kao dodatak Vašoj uobičajenoj hidratantnoj kremi. Klinički i dermatološki je dokazano da je pogodna za sve tipove kože.

 

+

 

Napredna formulacija nege područja oko očiju je specijalno namenjena borama u osetljivom području oko očiju. Formulacija sa kombinacijom kratko i visoko molekularne hijaluronske kiseline koja deluje na postojeće i nove bore, a dodatno sadrži i bioaktivni saponin.

SPF 15 i UVA zaštita smanjuju prevremeno starenje i produbljivanje bora oko očiju čineći kožu mekšom i mlađom.

 

 

Proizvođač: 
Beiersdorf

Slični proizvodi